Results 1 to 3 of 3
Like Tree2Likes
  • 2 Post By cmasaoutis

Thread: Evisceratos by hmasaoutis

  1. #1
    Apprentice
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    203

    Evisceratos by hmasaoutis

    Καλησπέρα, ήρθε η ώρα να παρουσιάσω και εγω την ομάδα μου. Είναι οι Eviscerators. Παιζουν στο επίπεδο 6 (για δεύτερη φορά καθως μείναμε σεζόν) και ξεκίνησαν να παίζουν στις 10/3/2016.


    Attachment 70649

    Evisceratos by hmasaoutis-2.jpg

    Η ομάδα έχει να επιδείξει μέχρι στιγμής αρκετές διακρίσεις με 5 πρωταθλήματα 4 τσάμπιονς λίγκ και 2 κύπελλα

    Evisceratos by hmasaoutis-1.jpgEvisceratos by hmasaoutis-2.jpgEvisceratos by hmasaoutis-3.jpgEvisceratos by hmasaoutis-4.jpgAttachment 70655


    ..........και φυσικά το πολυπόθητο triple crown το οποίο κατέκτησα την προηγούμενη σεζόν!!!!!!!!!

    Evisceratos by hmasaoutis-5.jpg

    Η ομάδα λοιπόν είναι αυτή εδώ στην αρχή της τωρινής σεζόν και με rating 110% και ευελπιστεί να φτάσει και το έβδομο αστέρι μέχρι και το τέλος της.

    Evisceratos by hmasaoutis-1.jpgEvisceratos by hmasaoutis-2.jpg

    Επειδή την προηγούμενη σεζόν η ομάδα δεν κατάκτησε τίτλο παρά μόνο το τσάμπιονς λίγκ φέτος έχω να αγωνιστώ μόνο στο κύπελλο το οποίο περεμπιπτόντως δεν άρχισε καλά.

    Evisceratos by hmasaoutis-6.jpgEvisceratos by hmasaoutis-95.jpg


    Ακριβώς επειδή τις προηγούμενες σεζόν δεν υπήρξαν ιδιαίτερες προκλήσεις για την ομάδα όσον αφορά το πρωτάθλημα και το τσάμπιονς λίγκ, όταν κατέκτησα επιτέλους το triple crown δεν υπήρχε ιδιαίτερο κίνητρο να ανέβω επίπεδο και έτσι αποφάσισα να μείνω κατηγορία να αγοράσω παίκτες με τα χρήματα που είχα μεζέψει την προηγούμενη επιτυχημένη περίοδο και να προετοιμάσω την ομάδα καλύτερα για την επόμενη σεζόν όσο βέβαια και για τους αγώνες των ομοσπονδιών στους οποίους θα αναφερθώ παρκάτω.

    Η ομάδα λοιπόν ήδη από την προηγούμενη σεζόν προετοιμαζόταν για αυτή τη σεζόν κυρίως με τη λογική να χτιστεί μια ισχυρή ομάδα και για τον επόμενο μήνα.Η λογική ήταν να αγοράσω από το μέσο και το τέλος της προηγούμενης σεζόν παίκτες γρήγορους και να τους προπονήσω όσο το δυνατόν περισσότερο προκειμένου να μπώ δυνατά αυτό το μήνα και να βοηθήσω και την ομοσπονδία μου. Έτσι ξόδεψα όλα τα χρήματα που είχα μαζέψει και όσα μαζευα από τις διοργανώσεις για να πάρω ακριβούς και γρήγορους παίκτες που θα βοηθήσουν την ομάδα. Ένα εγχείρημα το οποίο δεν είχα ξαναεπιχειρήσει αφού τις προηγούμενες σεζόν η λογική μου ήταν κυρίως η αγορά μεγαλύτερων σε ηλικία παικτών που θα κρατούσαν μια - δύο το πολύ σεζόν και μετά θα πετιούνταν. Μπορώ να πώ ότι μου βγαίνει μεχρι στιγμής αυτό το πείραμα και ελπίζω να ισχύσει αυτό και μέχρι το τέλος.

    Σε κάθε περίπτωση η ομάδα έχει πετύχει τα παρακάτω επιτεύγματα

    Evisceratos by hmasaoutis-2.jpgEvisceratos by hmasaoutis-1.jpgEvisceratos by hmasaoutis-3.jpg




    To στάδιο είναι αυτό, το οποίο απλά το αναβαθμίζω με νορμάλ ρυθμούς χωρίς να είναι μέχρι στιγμής κάτι το ιδιαίτερο.

    Evisceratos by hmasaoutis-1.jpg


    Στις ομοσπονδίες τώρα, συμμετέχω στην ομάδα του φόρουμ αυτού: GREEK FORUM ΑΕΤΟΙ. Τα πηγαίνουμε εως τώρα πάρα πολύ καλα με 9 πρώτες θέσεις 1 δεύτερη και 1 τρίτη. Βέβαια οι αντίπαλοι δυναμώνουν όλο και περισσότερο όμως τους παίζουμε δυνατά και κυρίως συντονισμένα και μπορούμε να παίρνουμε τα αποτελέσματα πολλές φορές.


    Evisceratos by hmasaoutis-2.jpgEvisceratos by hmasaoutis-.jpg
    Tesla and nikolgiorgos like this.

  2. #2
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    17,714
    Πως μπορείς να κάνεις ή να βρεις φίλους (μέσω fb) ?
    Bλέπω ένα κουμπί εκεί.
    Γιατί δεν κάνεις φίλους ?
    (για υποστήριξη και για τα 4 δώρα).
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

  3. #3
    Apprentice
    Join Date
    Apr 2016
    Posts
    203
    Φίλους κάνω αλλα τους διαγράφω όλους στο τέλος της σεζόν για να τους αποφύγω στις κληρώσεις. μετά τους βρίσκω όλους(τους σημαντικότερους από αυτούς τουλάχιστον). απλά δεν έχει νόημα η φιλία με έναν άγνωστο πέρα από το θέμα των δώρων και της υποστήριξης, από την στιγμή που δεν υπάρχει chat. Εσένα δεν μπορώ να σε κάνω φίλο γιατί δυστυχώς είμαι από λογαριασμό google και από ότι βλέπω δεν γίνεται. με to facebook μου έχω μια άλλη ομάδα παρατημένη και γι αυτό δεν μπορώ να σε κάνω φίλο. Θα προσπαθήσω να συνδέσω το λογιαριασμό αυτό σε ένα νέο προφίλ facebook. θα το δω μηπως και γίνεται.