Δεν είχα ακούσει κάτι για επιβραβεύσεις σχετικά με το θέμα, απλά να ξέρετε οτι υπάρχει και κάποιος Ελληνας, φαντάζομαι και άλλοι, που τον κέρδισε με αποδείξεις. Δεν πολυδιάβαζα φόρουμ και δεν ασχολιόμουν σχεδόν με τίποτα άλλο εκτός απο το να κερδίζω ότι έβρισκα μπροστά μου..... Στην Τουρκία ανέλαβα ένα σύλλογο νομίζω κοντά στο 2013-14 κάπου εκεί...
Οσο αφορά το τελευταίο, βγήκα απ όλες τις διοργανώσεις έξω και έφτιαξα 2 ομάδες η μία καλή με προοπτικές και η άλλη απλά για να κάνει τη βρωμοδουλειά του πρωταθλήματος. Την καλή μου την προπονώ κάθε μέρα και τις κάνω φιλικά και την έχω έτοιμη κάθε Παρασκευή για τις ομοσπονδίες. Την άλλη την έχω για να χάνει στο πρωτάθλημα προκειμένου να μείνω στην κατηγορία. Μη νομίζεις οτι είναι εύκολο να χάσεις...... Αν δεν αντικαταστήσεις τον τερματοφύλακά σου με άλλο παίχτη δύσκολα χάνεις, αν η ομάδα σου είναι καλή έτσι!!! Αν είναι για τα μπάζα χάνεις όπως και να έχει. Αυτή τη στιγμή λοιπόν έχω 2 ομάδες σχεδόν ισάξιες, και λέω σχεδόν γιατί η δεύτερη αν την βάλω σε σωστό σχηματισμό στο γήπεδο ρίχνει 6-9 γκόλ.... και ας είναι δεύτερη, για την πρώτη δεν μιλάω.... εκεί είναι πιο σκληρά τα πράματα. Αυτό που ευχαριστήθηκα στο φετινό πρωτάθλημα ήταν οτι όποτε γούσταρα έριχνα 9ρες. Φαντάσου οτι είμαι η καλύτερη ομάδα στην επίθεση.....και η χειρότερη στην άμυνα(αναγκαστικά) κοίτα να γελάσεις...The Greeks-screenshot_36.jpg.
Αν έκανα το λάθος και την έβαζα και σε σωστές θέσεις τότε θα έπαιρνα πρωτάθλημα.........!!!!!!! Ξέρεις τι είναι να πηγαίνεις στην έδρα του πρώτου να του ρίχνεις 4 και να του στερείς την πρωτιά? Μεγάλη φάση.... Τέλοσπάντων σήμερα έχουμε και τον τελικό στις ομοσπονδίες που θα τον πάρουμε και αυτόν και θα μαζέψουμε πόντους για τη χρυσή 2. Βλέπεις τώρα που θα γίνουμε χρυσή 3 πέφτουν 20% οι πόντοι μας και πρέπει να σηκωθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται.