Results 1 to 2 of 2
Like Tree1Likes
  • 1 Post By Mr Dosohos®

Thread: Μεταγραφές/Διαπραγμάτευση (ΔΑΝΕΙΚΩΝ)

  1. #1
    Rookie Mr Dosohos®'s Avatar
    Join Date
    Dec 2016
    Location
    Santorini
    Posts
    90

    Μεταγραφές/Διαπραγμάτευση (ΔΑΝΕΙΚΩΝ)

    Καλησπερα σε ολη την παρεα, θελω να ξανανοιξω ενα θεμα που εχει κουβεντιαστει απο αρκετους φιλους, αλλα θα το αναλυσω λιγο παραπανω με καποια στοιχεια. Την μεταγραφη/διαπραγματευση δανεικων παιχτων. Η προταση μου ειναι η εξης:

    1) Η ισχυς του παιχτη που θες για δανεικο δεν θα πρεπει να υπερβαινει την δικη σου γενικη βαθμολογια σαν ομαδα, ανα δεκαδα 100%-110%, 110%-120% κτλ.για να μην δημιουργουνται ομαδες τουμπανο.

    2) Οι δανεικοι παιχτες ανα season θα φτανουνε στο οριο τον 3 παιχτων.

    3) Η δημοπρασία / πλειστηριασμός θα γινετε μονο με token, για να δεχτει η nordeus να περασει αυτο το συστημα.

    4) Η ελαχιστη προσφορα θα ειναι τα 15 token, απο τα οποια αναμεσα σε nordeus & manager θα πηγαινει το 30%-70% ή το 40%-60% υπερ του manager

    5) Η διαρκεια του συμβολαιου θα ειναι το πολυ για 2 season.

    6) Ο δανεισμος θα ειναι μονο απο ομαδες που ειναι στο ιδιο level με την δικια μας, και δεν θα μπορουμε μετα εμεις να τον ξαδανεισουμε σε 3η ομαδα.

    7) Εαν μια ομαδα απο τις 2 που θα γινει ο δανεισμος κανει taking ή δεν ανεβει κατηγορια τοτε ο παιχτης θα εχει μειωση σε ποσοστο του 10%

    8) O manager που θα παιρνει τον παιχτη θα αναλαμβανει και το συμβολαιου του ολοκληρο.

    9) Αυτο βοηθαει την ομαδα που παιρνει τον παιχτη να φτιαξει μια αξιοπρεπεις ομαδα, και παραλληλα την nordeus να μαζεψει extra token οπως ειπα και νωριτερα για να δεχτει αυτο το συστημα.

    10) Βοηθαει τους manager που δινουνε τους παιχτες να αυξησουνε την δυναμικη του παιχτη τους (παγκιτης) μετα την επιστροφη στην ομαδα και την αυξηση στα token που θα παρουνε απο τον δανεισμο, για μελλοντικη χρηση σε αλλες μεταγραφες.

    11) Ακομα και εαν το κανουμε με δικες μας ομαδες (εσωτερικη μεταγραφη), αυτο δεν επηρεαζει την nordeus αφου θα εχει οφελει απο τον δανεισμο, οπως ειπα και νωριτερα 30%-70% ή 40%-60% το ποσοστο στα token.



    Σιγουρα θα υπαρξουνε και απο εσας αρκετες ιδεες πανω στο συγκεκριμενο θεμα, ή ακομα και διορθωτικες σε αυτα που προτεινω, το θεμα ειναι να γινει κατι τετοιο ωστε να εχει ενα νεο ενδιαφερον το παιχνιδι, οπως και ακομα καποιες αλλαγες.
    Το χρειαζετε πιστευω να γινουν αλλαγες γιατι αυτες που κανει η εταιρια δεν κεντριζουνε το ενδιαφερον του κοσμου, και πολλοι φιλοι μετα απο ενα χρονικο διαστημα το παρατανε.Θελει αλλαγες αλλα με κεντρο το ενδιαφερον του κοινου, γιατι αυτοι ειναι που παιζουνε...και ενίοτε πληρωνουνε...


    .
    Last edited by Mr Dosohos®; 02-24-2019 at 12:04 AM.
    milpol likes this.
    Santorini FC | Level 33



    Perfect League Wins 26/26: x10
    Double: x12
    Triple Crown: x16
    Quadable: x5

    .

  2. #2
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    17,714
    Βοηθαει τους manager που δινουνε τους παιχτες να αυξησουνε την δυναμικη του παιχτη τους (παγκιτης) μετα την επιστροφη στην ομαδα και την αυξηση στα token που θα παρουνε απο τον δανεισμο, για μελλοντικη χρηση σε αλλες μεταγραφες.
    Αυτό είναι το θέμα φίλε.

    Πως θα προστατευθεί το σύστημα από κάποιους που θα το χρησιμοποιούν σαν κόλπο για να ανεβάζουν ποιότητα παικτών με την 2η (ή παραπάνω) ομάδα.

    Επειδή οι κολπατζήδες έχουν προχωρήσει σε άλλο level, δεν το βλέπω για καλό.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html