Results 1 to 7 of 7
Like Tree2Likes
  • 1 Post By Ioannis Boulakas
  • 1 Post By nikolgiorgos

Thread: 3ν-3dmw-2n-2 τελικός πρωταθλήματος

  1. #1
    Rookie
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    90

    3ν-3dmw-2n-2 τελικός πρωταθλήματος

    Το απόγευμα παίζω "τελικό" πρωταθλήματος. Είμαι 1 βαθμό πίσω ,χρειάζομαι νίκη για το πρω και το triple crown . Ο αντίπαλος είναι εξαιρετικά καλός , ελάχιστα καλύτερος σε ποιότητα απο μένα , αλλά με πολύ καλή ομάδα και παίκτες.Μπροστά είναι φωτιά.Οι παίκτες του στους καλύτερους του πρω σε όλες τις κατηγορίες στατιστικής .O ίδιος επίσης πολύ ικανός πρέπει να παραδεχτώ , αλλάζει συνεχώς και αυτός συστήματα .Το πιο πάνω σύστημα είναι σημερινοπρωινό , πιστεύω δοκιμές κάνει ...προβληματίζεται αν θα κατέβει αμυντικά ή όχι , γιατί τον βολεύει και η ισοπαλία.Αρα δεν βασίζομαι σε αυτό που βλέπω.Εχει και υποστήριξη απο όλο του το σόι χαχα , οπότε ο παράγοντας έδρα παει περίπατο.Στο πρωτο ματς στην έδρα του είχα φέρει 2-2 , παρότι μόνος εγώ και αυτός με 7-8 υποστηρικτές , αλλά ειχε καλύτερα stats απο μένα.
    Που χρειάζομαι βοήθεια και την άποψή σας ? Στο πως να αντιμετωπιστεί ...Αμυντικά με αντεπιθέσεις ? ή να κατέβω κανονικά με επιθετικές βλέψεις και ότι αποφασίσει έτσι κι αλλιώς η νορντεους ?Το ματς θα είναι ροντέο...

  2. #2
    Dreamer
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Thessaloniki
    Posts
    421
    Σ αυτές τις περιπτώσεις μπαίνεις μέσα και τον πατάς. Αν πας για την ισοπαλία συνήθως χάνεις το ματς(Νόμος του ποδοσφαίρου)
    dimvol likes this.

  3. #3
    Rookie
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    90
    Με το σύστημα μέχρι τελευταία στιγμή θα παίζεται.Αυτό δεν το έχει ξαναπαίξει ποτέ και το αποκλείω. Παιζει συνήθως 4-2-3w-1 , 4-3w-1-2 , 4-5-1v, έχει παίξει μάλιστα με άλλο συνδιεκδικητή εκτός έδρας πρόσφατα , 4-1-2Ν-2AMC-1 !!! και τον διέλυσε (εκείνος έπαιζε 4-2dmc-1-2w-1 !)
    Aν ξεκινήσω με το αμυντικό σενάριο σκέφτομαι το 3w-2dmc-3w-1-1 που μου έχει δουλέψει πολλές φορές και καλύπτει πολλούς δικούς του συνδυασμούς ...
    Το 4-5-1v το έχω ξαναπεί δεν με πάει , το 4-1-4-1 δεν το έχω παίξει καθόλου αυτη τη σεζόν.
    Αν πάω με κανονικό στήσιμο , το βλέπω για 3(n ή w θα εξαρτηθεί από το πως θα στηθεί)-1 dmc-2-3w-1 ,να έχω έτσι κι αλλιώς 6 στη μεσαία γραμμή.
    Ο βασικός μου προβληματισμός είναι αυτός που σας είπα πιο πανω .Να ξεκινησω αμυντ+αντεπιθέσεις ? ή κανονικά με το μπονους επίθεσης ? γιατί για επιθετικά το αποκλείω .

  4. #4
    Rookie
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    90
    Quote Originally Posted by Ioannis Boulakas View Post
    Σ αυτές τις περιπτώσεις μπαίνεις μέσα και τον πατάς. Αν πας για την ισοπαλία συνήθως χάνεις το ματς(Νόμος του ποδοσφαίρου)
    τώρα την είδα την ανάρτησή σου.Η θα τον πατήσω ή θα με διασύρει χαχα ....Η ισοπαλία βολεύει αυτόν όχι εμένα ....νίκη θέλω έστω και με μισό-μηδέν...
    δεν ειναι ομάδα για να ανοιχτείς ....

  5. #5
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    17,714
    ε παίξε τότε επίθεση ή νορμαλ, με μπονους επίθεσης στην αρχή (και κατάστασης αργότερα)
    πίεση έντονη, μτμ, σκληρά τάκλιγκ
    δώσε και πριμ νίκης
    Ioannis Boulakas likes this.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

  6. #6
    Rookie
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    90
    Το πρίμ νίκης είναι από χθες στο max

  7. #7
    Rookie
    Join Date
    Jan 2017
    Posts
    90
    Τελικά χάθηκε το πρω και το triple crown .Eχασα 3-1.Αλλαξε το σύστημα του το τελευταίο λεπτό και αντί να "τιμωρηθεί" αυτός , έφαγα εγώ γκόλ από τα αποδυτήρια .Φίλος απο εδώ "παλαιός" και έμπειρος που είπε ότι συμβαίνει αυτό .Να λειτουργήσει δηλ.και υπέρ αυτού που το αλλάζει....Επαιξε με 4-1-2Ν-2amc-1.To στήσιμό μου αποδείχτηκε λανθασμένο ,η επισκόπηση έβγαλε ότι ο αντίπαλος αξιοποίησε καλύτερα τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν , δεν θα μάθω ποτέ τι θα γινότανε αν ξεκινούσα πιο συντηρητικά ...Πάμε για την νέα σεζόν....