Χθες το απόγευμα η νέα έκδοση, δεν φόρτωνε στο mozila.
Έκανα μερικές δοκιμές, τελικά πήγα στην παλιά να παίξω.
Printable View
Χθες το απόγευμα η νέα έκδοση, δεν φόρτωνε στο mozila.
Έκανα μερικές δοκιμές, τελικά πήγα στην παλιά να παίξω.
Ο μοζιλα εχει θέμα γενικά. Δοκίμασε chrome-safari ή opera
Προχθές φόρτωνε κανονικά !
Περίεργο.
Το safari δεν είναι για mac μόνο ?
Το μετέφερα εδώ που είναι πιο σχετικό το θέμα.
Για δώσε κάποιες λεπτομέρεις ?
Πάντα το κάνει ?
Σε τι browser ?
Στους άλλους ?
RAM και κάρτα γραφικών τι έχεις ?
Με την αναβάθμιση που έγινε χθες για να ξεκινήσει το παιχνίδι ειναι ενα δράμα θέλει 2-3 reload επίσης στη καρτέλα της ομάδας στα στατιστικά η ποιότητα των τερματοφυλακων εκτός από την κατάσταση που ειναι εμφανή ακόμη το ποσοστό, στις άλλες δυο κατηγορίες, άμυνα κ επίθεση υπάρχει παύλα...Κάνω login από λαπ τοπ
καλησπέρα μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί μου παρουσιάζει σφάλμα στο διακομιστή αποπου κι αν μπω ενώ της γυναίκας μου δουλεύει κανονικά?ακόμα και με 3g που προσπάθησα πάλι τα ίδια.το έκανα απεγκατάσταση και ξανά εγκατάσταση αλλά το ίδιο έργο παιδιά,gameroom/facebook/κινητό παντού..
Και εγώ μια από τα ίδια σε Android το έκανα ποστ,το ακριβώς από πάνω και δεν ήξερα ότι μπορώ ελληνικά το έγραψα αγγλικά 😞έχουν σπάσει τα νεύρα μ από χθες όποιος ξέρει κάτι ας βοηθήσει 2 απεγκαταστασεις και φτου άπο την αρχή αλλά πάλι χωρίς αποτέλεσμα
Λίγο υπομονή παιδιά, ρώτησα να δούν το θέμα.
μην στέλνετε pm, τα λέμε εδώ
για εξηγήστε λίγο πιο αναλυτικά τις περιπτώσεις σας για να βγάλουμε άκρη.Quote:
της γυναίκας μου δουλεύει κανονικά?
Έχεις 1 ομάδα ή 2 ?
Στο άλλο το κινητό βάζεις τα στοιχεία της ομάδας σου και μπαίνει ενώ στο δικό σου όχι ?
@ kamj
σε pc δοκίμασες ? τι κάνει ?
έγινε νάσαι καλά,να ρωτήσω και κάτι ακόμα,πριν κάτι μέρες έκανα αλλό λογαριασμό με άλλο email κλπ.αλλά μπαίνω και στα δυο απο τις ίδιες συσκευές.κινητό και pc.υπάρχει περίπτωση ναφαγα κανα ban εξαιτίας αυτού?γιατί ούτε στο καινούριο μπαίνει ούτε στο παλιό.ευχαριστώ και πάλι
η γυναίκα μου έχει δικό της λογαριασμο ξεχωριστό,εγώ έχω δυο το ένα παλιο και το άλλο τοχω κανα μήνα,οπότε όταν έτρωγα ακυρο στα δικά μου για να μπω να παίξω σκέφτηκα μηπως ήταν γενικό το πρόβλημα και δοκίμασα να μπω απτης γυναίκας μου,και έμπαινε κανονικά..(οι λογαριασμοί είναι 3 ξεχωριστοί,όλοι με άλλο email)
Με ρωτάει ένας adm να του δώσω τα στοιχεία σου να το δει.
Πες μου όνομα ομάδας και τι επιπεδο είσαι, και αν θες σε πμ τον λογαριασμό fb ή google που έχεις τις ομάδες.
θα ήταν πιο απλό αν μου έστελνες το ID της ομάδας αλλά υποθέτω δεν μπορείς να μπεις και δεν το έχεις κάπου κρατημένο.
Και στις 2 ομάδες σου δεν μπαίνεις ?
Αν δοκιμάσεις από το κιν. της γυναίκας σου να βάλεις τα στοιχεία της ομάδας σου, μπαίνει ?
λοιπόν οι λογαριασμοί και οι δυο είναι σε fb. id έχω μόνο της παλιάς ομάδας κάπου κρατημένο(θα ψάξω να στο στείλω pm) ονόματα και lvl έχω και απο τις δυο.σε καμία δεν μπορώ να μπω και απο πουθενά.δοκίμασα κι απτο κινητο της γυναίκας μου και πατάτες πάλι.
πάντως μουκανε πολύ περίεργο το ότι δε συνδέεται κανένα απο τα δυο.χθες ξεκίνησε στο pc και λέω οκ καμιά συντήρηση θαναι έχω το κινητό,και σήμερα μπραφ και στο κινητό!.παντού το ίδιο ποίημα Παρουσιαστηκε σφάλμα στη σύνδεση με τον διακομιστή.Δοκιμάστε ξανά αργότερα
Νικ έχουμε κανένα νέο μήπως?
Ούτε εγώ μπορω να συνδεθώ.
Αποσυνδέθηκα για να μπω με την δεύτερη ομάδα και δεν συνδέεται.
Το ίδιο και στον υπολογιστή.
Ίσως να φταίει ο σέρβερ γιατί και άλλοι φίλοι που είμαστε μαζί έχουν το ίδιο πρόβλημα.
Αν μπορεί κάποιος να το προωθήσει στους αρμόδιους.
όχι ακόμα, αύριο τώρα.
Πάντως μην κάνετε απευθείας αποσύνδεση- σύνδεση νέου λογαριασμού,
κάντε αποσύνδεση, βγείτε από το παιχνίδι και ξαναμπείτε μήπως είναι καλύτερα.
Όχι μόνο σε Android από app
κ εγώ έχω προβλήματα. Δεν μπαίνει με τίποτα ή αν μπει για λίγο με πετάει κατευθείαν έξω
Τίποτα ακόμα μια από τα ιδια τα νεύρα μ από το Σάββατο στις 7.30 το απόγευμα
καλημέρα σε όλους,όλα καλά σήμερα για μένα,ελπίζω και για τους υπόλοιπους.καλή συνέχεια
Και για μένα όλα καλά εύχομαι και για τους υπόλοιπους
και γω έχω την ενημέρωση ότι διορθώθηκε.
Αν κάποιος εξακολουθεί να έχει θεμα, ας ποστάρει.