Results 1 to 4 of 4
Like Tree1Likes
  • 1 Post By snart1

Thread: Bug?

  1. #1
    Dreamer
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Thessaloniki
    Posts
    421

    Bug?

    Αφού μπόρεσα και συνδέθηκα μου βγάζει ότι ο αγώνας δεν έγινε ποτέ λόγω έλλειψης 11άδας του αντιπάλου και ενώ κέρδιζα 6-0 και το ίδιο και σε άλλους 2 συμπαίκτες μου και αντί για 3 νίκες μας έβγαλε 3 ισοπαλίες άρα και λιγότερους βαθμούςBug?-screenshot-17-.jpgBug?-screenshot-15-.jpg

  2. #2
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    17,714
    μ' αρέσει που βάζεις και ερωτηματικό Γιάννη.
    Φυσικά είναι bug αν και εγώ θα΄λεγα ότι τά φτυσε ο σερβερ τους (ίσως από τις πολλές συμμετοχές και τους αγώνες όλους σχεδόν τις ίδιες ώρες).
    Εγώ σκέφτομαι μήπως είναι καλύτερα να βάλουμε (τα δικά μας παιχνίδια, εντός) κάποια πρωινή ώρα, ποιό ήσυχη π.χ. 8 το πρωί.
    Αν και το άλλο γκρουπ έχει σχετικά πρωινή ώρα, να γίνουν τα παιχνίδια μας, να βγουν τα αποτελέσματα για να προλάβουμε τον χαμό μετά
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

  3. #3
    Dreamer
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Thessaloniki
    Posts
    421
    έβαλα κ ένα ερωτηματικό μπας και..... τζάμπα χαμένοι πόντοι που φυσικά δεν θα μας τους δώσουνε πίσω. Όσο για την ώρα δεν ξέρω γιατί έχοντας επλέξει 20.00 μας βάζει πάντα το πρώτο ματς με πρωϊνούς τύπους 08.00 ή 10.00 οπότε αν επιλέξω πρωί μάλλον θα μας κληρώσει με απογευματινούς πάλι.

  4. #4
    Apprentice
    Join Date
    May 2016
    Posts
    157
    Παιδιά εγώ βλέπω προχειροδουλειά... βιάστηκαν να ρίξουν τις ομοσπονδίες λόγω Euro με αποτέλεσμα να "κακαρώνουν" οι servers..
    Δεν τεσταριστικαν σωστά και τώρα τους βλέπω να χάνουν κόσμο λόγω της πράξης τους.. (ήδη καποιο φίλοι το παράτησαν και δεν θέλουνα να ξανακουσουν για top 11, όσο κι αν προσπάθησα να τους μεταπίσω)
    Έπρεπε να ασχοληθούν διορθώνοντας τα bugs που είδη είχαν και όχι να προσθέσουν και έξτρα φόρτωμα στους servers..

    Τα λάθη πληρώνονται όμως!!!
    Ioannis Boulakas likes this.