Σωστα. Και τις υπολοιπες μερες δεν παρατηρω περισσοτερα (ως αναπληρωση της Δευτερας).
Sent from my SM-A300FU using Tapatalk
Printable View
Σωστα. Και τις υπολοιπες μερες δεν παρατηρω περισσοτερα (ως αναπληρωση της Δευτερας).
Sent from my SM-A300FU using Tapatalk
Ομαδα 1: 24 πρ + 2 bonus
Ομαδα 2: 26 πρ + 2 bonus
*happy face*
Να μοιραστώ κι εγώ λοιπόν την χαρά μου...
Εχθές 27 πράσινα+3 bonus και σήμερα 30 πράσινα μέχρι στιγμής + 3 bonus.
Edit 31+3
Edit Και πλέον συμβαίνει το εξής: Ενώ βλέπω βίντεο,δεν μου δίνει το πράσινο.
Απ'τα 31 και πέρα,έχω δει ακόμη 5,αλλά δεν δίνει πράσινα
σημείωσε κάπου πόσα πράσινα είχες.
πολλές φορές τα βάζει αργά το βράδυ (ή τα βλέπεις την άλλη μέρα το πρωί)
Καλησπερα σε όλους!
1ον...Στις 15,16,17,18,19 του μηνός πήρα όσα λέτε και εσείς! Σήμερα (20 Σεπ) πήρα μετά βίας 9 έως αυτήΠαγκόσμια πρωτοτυπία! ή και σε 6 ώρες κλείνει η μέρα! Αντε να κάνεις προγραμματισμο μετά!
2ον... Πως γίνεται μια ομάδα με 5 συνεχόμενες νίκες να έχει 7 παίκτες με πτώση ηθικού όταν όλοι έχουν ξεκινήσει με superb!! Παγκοσμια πρωτοτυπία!!
3ον.... Να μην πω για τους συνεχόμενους τραυματισμούς. Έχει καταντήσει αηδια.
Πανος
1- αυτά τα βιντεο είναι εξτρα.
Εσύ υπολόγισε ξέρω γω 10 την ημέρα και ότι ίναι παραπάνω, καλώς να έρθει.
Δεν μπορείς να κάνεις προγραμματισμό υπολογίζοντας στο πόσα βίντεο θα δεις αύριο.
Πρέπει να στήσεις ομάδα,καλό πάγκο και να βλέπεις τους αντιπλαους σου αν δεν έχεις πράσινα καβάτζα από προηγούμενες σεζόν.
2- Δεν χρειάζεται, ούτε μπορείς να κρατάς τους παίκτες σε φουλ ηθικό.
Όταν βάζεις διπλό μπλε και το τερματίζεις, και 1-2% να πέσει και να πάει στο 98%, θα φαίνεται σαν πολύ καλό.
Μην τρελαίνεσαι. Εγώ τους δικούς μου τους έχω ανάμεσα στο καλό και πολύ καλό.
3- Είναι αρχή της σεζόν.
Αυτοί οι τραυματίες θα αργήσουν να ξανατραυματισθούν τώρα.
Ευχαριστώ για το μήνυμά σου.
1. Γλυκάθηκα τις προηγούμενες μέρες με τον απρόσμενο αριθμό των free videos που πίστευα πως κάθε μέρα θα είναι το ίδιο. Έχεις δικιο, δεν γίνεται πλάνο με τις διαθέσεις των sponsors. Αλλά τόσα λιγα; Δεν είναι άδικο; Απο 22 σε 9...
Ο axd23 με προέτρεψε σε εκκαθάριση cache & cookies. Μετά από αυτό πάλι τίποτα. Υπομονή και καλό στήσιμο όπως λες. Και κατι που διαβασα απο Εσθονία απο παίκτη. Λαμβάνει ημερησίως 9 βίντεο τη στιγμή που στο Λονδίνο άλλοι παίρνουν 30+.
2.Αυτο ακριβώς θα κάνω.
3.Ναι, αλλά έτσι όπως πάει σε 5 μέρες θα κατέβω με 10!!
Καλή συνέχεια.
Σχετικα με τους κωδικούς για έξτρα δώρα μόνο 2 ισχυουν εως σήμερα. ?
WECARE2016
BEINGJOSE17
ΑΛΛΑ.......
Καλά νέα, μολις πριν 15 λεπτά βγήκε κώδικας για 5 token....
SIRSTANLEY7
το δοκίμασα, ισχύει! ,
Forum καλημέρα.Ήρθαν πάλι μαύρες μέρες?
Χθες είδα 6 βίντεο(3 bonus+3 πράσινα)και σήμερα το ίδιο μέχρι στιγμής,χωρίς να έχει διάθεση να δώσει.Τι cache καθάρισα,τι καντήλια έριξα.
Δεν γίνεται τίποτα
σημερα η χειροτερη μερα 3 βιντεο τουλάχιστον δινει 2 διπλες προπονήσεις
που θα παει θα γυρισει :cool::cool:
ναι σημερα λιγα βιντεο και σε μενα
Μέρες λέω να το δημοσίευσω αλλά όλο το αφηνα. Έχετε διαπιστώσει οτι τα βαλιτσακια έρχονται πολύ δύσκολα τις τελευταίες μέρες; Πρεπει να μπεις 6-7 φορες φορες κάθε μέρα, να κανεις 5-6 clear cache, για να μπορέσεις τελικά να πάρεις μερικά; Σήμερα ας πούμε δεν μου έχει δώσει κανένα σε κανέναν απο τους δυο λογαριασμούς μου, οτι κι αν έχω κανει. Επίσης έχετε διαπιστώσει οτι βλέπεις ας πούμε 10 διαφημίσεις στη σειρα και παιρνεις μονο 5 βαλιτσακια; Τα υπολοιπα 5 δε τα παιρνεις ποτε. Είναι αλλες μέρες που ερχονται νεράκι 30-35 στη σειρα. Αλλες μέρες όμως..
το μετέφερα εδώ @ Nikose να μην ανοίγουμε 100 θέματα για το ίδιο πρόβλημα.
περίπου και εγώ κάπως έτσι είμαι.
πρέπε να έχω το νου μου όλη μέρα για να μαζέψω τα 25-30.
Τελειώνει, ξαναπηγαίνω εκεί που αναπληρώνεις κατάσταση, πάω αλλου, μου ξαναβγάζει.
Δύσκολη εποχή :(
α παιδιά, ξέχασα να πω
μετά τις 10.00 - 10.30 το βράδυ, εύκολα, μπαμ-μπαμ.
Αν είστε έξω για μπύρες, κρίμα
αν είστε σπίτι, master chef και φάρμιγκ ;)
προσέξτε, το συχνό reset ID δεν συνιστάται για συχνή χρήση.
Μπορεί να σου μαρκάρουν τον λογαριασμό και να σου μειώσουν τα διαθέσιμα βίντεο.
Εγώ τώρα που είναι απόγευμα και είναι λίγο σφιχτά τα πράγματα, αφού πήρα μερικά μαζεμένα, πάω στον τομέα Πρπόνηση,
μετά Φυσιοθεραπεία, πάω να κάνω αναπλήρωση σε 1 μόνο παίκτη με το +,
μου βγάζει το μπλε δωρεάν αλλά αντί να το πατήσω, πάω και μαζεύω ένα πράσινο (στα στοκ)
μετά ξαναγίνεται θολό, βγαίνω και ξανά Φυσιοθεραπεία, την ίδια κίνηση.
Λίγο σπαστικό αλλά κάνεις δουλειά.
Αλλιώς βράδυ αργά.
πρωσοπικα εγω απο αυτα που λες δεν αντιμετωπισα κανενα προβλημα με το συχνο reset ID
εδω και 2 μηνες που το χρησιμοποιω τωρα δεν νομιζω να κατσουν να κατσουν να μαρκαρουν
το λογαριασμο σου και να μειωσουν τα βιντεο ειδικα για σενα αναμεσα σε αυτο
Attachment 96158
Εγώ έκανα reser id γιατί από 30 βίντεο την μέρα έπεσα σε 10 περίπου και έκτοτε είδα καμιά 15αριά βίντεο σερί χωρίς να πάρω ούτε ένα πράσινο.
γράψε κάπου πόσα βίντεο είδες και πόσα πράσινα είχες.
Μπορεί να τα πάρεις πολύ αργότερα.
2 τελευταιες μέρες πρέπει να έχει μπαγκάρει το συστημα γιατί δεν σταματάει να δίνει video.
Βεβαια μετα τα 35 δεν τα μετραει, αλλα μπορείς να αυξησεις και σε 10 παιχτες την ζωη και μετά τελος.
Οπότε είναι σαν να παίρνεις 45.
Τουλαχιστον το Χ2 μπορείς να το παίρνεις συνεχεια :p
Eλπίζω να μην το φτιάξουν για κανα μήνα μέχρι να βρω τρόπο να το εκμεταλλευτώ :p
είπα κ εγώ σήμερα τι έγινε.....πολλά χουβαρνταλικια είδα...χαχαχα επιτέλους κ ενα ωφέλιμο bug
Ναι και εγω τα ιδια χα χα να το αφησουν οπως ειναι
Εδω και 2-3 μερες δινει σερι βιντεο αλλα οχι βαλιτσακια. Η μεγαλη μου ομαδα η Wolves μετα απο 4-5 ωρες προσπαθειας πηρε τελικα 9 πρασινα. Η αλλη πηρε 17. Αλλαγες σε λογαριασμους google, reset id, καθαρισμοι cache και λοιπα. Δε μπορω αλλο κουραστηκα.
Πολυ περίεργο...
τι μαγικό έκαναν πάλι με τα πράσινα? παίζει τα βιντεακια κανονικά αλλά πράσινα δεν δίνει....λάθος στην επεξεργασία του βίντεο γράφει....
Έχει διαπιστώσει κανείς μια δυσκολία να γίνει αυτό το.. ευλογημένο κουμπί που γράφει "δωρεάν" στα βαλιτσακια, πράσινο;;
εγώ πάω στην αναπλήρωση, μου βγάζει το μπλε κουμπί και αντί να πατήσω αυτό, πάω στα πράσινα τα βαλιτσάκια και αρχίζω να στοκάρω.
Με αυτό το κόλπο ξεκολάει.
Έχει και κάτι ωραίες διαφημίσεις με το αόρατο σουτιέν :p
μια χαρά
Παιδιά εσείς δεν έχετε πρόβλημα με τα βιντεακια στα οποία κολλάει η αντίστροφη μέτρηση ωστόσο ολοκληρωνονται χωρίς να δώσουν τίποτα? κ συγνώμη κ ξανά συγνώμη ....κ τρώμε το χρόνο μας άσκοπα
αν εννοεις αυτο εγω το παιρνω ετσι οταν τελειωσει ο χρονος δεν το κλεινεις πατας το install
βεβαια δεν θα κανεις εγκατασταση αλλα θα πατησεις το κουμπι επιστροφης και θα πας πισω
και θα βγεις στο μενου με τα πρασινα και θα στο δωσει προσεξε οταν πας πισω και βγεις στην
οθονη του βιντεο δεν θα το κλεισεις αλλα θα πατας το κουμπι της επιστροφης μεχρι να βγεις στην
μπαρα με τα πρασινα καμμια φορα κολλαει και δεν σε παει επανελαβε την δια διαδικασια
μεχρι να σε βγαλει στα πρασινα
Attachment 99863Attachment 99865
με την προηγούμενη έκδοση, είχα πρόβλημα.
Πολλά βίντεο δεν έδιναν πράσινα.
Τώρα με την νεώτερη, "πετάει" το πράσινο και προστίθεται στο στοκ κανονικά.
Είναι κάτι λιγότερα τα βίντεο τώρα (συνολικά μέχρι 30 το πολύ) αλλά οκ.
ναι και εγω τα ιδια το μονο προβλημα ειναι αυτη η διαφημιση αλλα ολα τα αλλα οκ
στη νέα έκδοση έχω το πρόβλημα, ειναι 3-4 βιντεακια που παρουσιάζουν αυτό το πρόβλημα με την επεξεργασία που για κακή μου τύχη επαναλαμβανονται, ευχαριστώ θα δοκιμάσω αυτό που λέει ο Νικόλας
Παιδια για οσους δεν παιρνουν βιντεο μια απαντηση απο νορντεουςAttachment 99927Attachment 99929Attachment 99931
Τι λέει δηλαδή ?
ότι εξαρτάται από τους διαφημιστές, από την χώρα και από τις "συνήθειες" του κάθε παίκτη , πόσα βίντεο είναι διαθέσιμα.
μπούρδες.
Εγώ κάθε μέρα κατεβάζω 25-30 βιντεάκια και είναι μια χαρά.
Απλά ανέφερα παραπάνω (#231) τι κόλπο κάνω.
Παίζω λίγο με τα κουμπάκια ή κάνω την διαδικασία από την αρχή.
(ένα κόλπο που κάνει ένα άλλος, είναι να παέι στην προπόνηση,
να διαλέξει όλους του παίκτες
να βάλει μια άσκηση
αντί να πατήσει προπόνση, να πάει στο στοκ με τα πράσινα για να δει βίντεο)
Σε εξτρίμ καταστάσεις, θα πάω και θα κάνω καθαρισμό μνήμης από τις ρυθμίσεις ή θα κάνω reset τις διαφημίσεις του google.
Αυτό δεν συνιστάται γιατί μπορεί να τους μπερδέψει (μοιάζει λίγο με το vpn, αλλάζεις διεύθυνση) γι'αυτό το κάνω σπάνια.
Και αν το κουμπί για τα βίντεο είναι "θολό", πάω στα στοκ, δήθεν να κατεβάσω βίντεο για πράσινα και όταν αυτό γίνει διαθέσιμο (πάρει έντονο χρώμα), φεύγω και πάω στην προπόνηση και βλέπω και το Χ2 διαθέσιμο.
Εχω περασει την 6.6 σε nox player αλλα προκοπη δεν ειδα, το πολυ πολυ να κερδιζα 2 πρασινα εξτρα σε σχεση με την τωρινη οποτε δεν αξιζει.
Συνηθως παιρνω 28 και καμια 5αρια σε μπλε για να μη τα χασω, αρα με την 6.6 ειμαι 28+2=30 αλλα δε παιρνω 5 μπλε και ειμαι -3 συνολικα.
37 πρασινα που εγραψες σε καποιο αλλο post, ζητημα να επιασα 1 η 2 φορες :(
Οσο για τις ασκησεις GK, συμφωνω με την απαντηση σου στο topic που εβαλες
Για δοκίμασε πρώτα την παλιά έκδοση και μετά την καινούρια. Σε μένα έτσι τα δίνει πάντως... πρώτα τα παίρνω απ την παλιά.