-
Εξαφανίστηκαν τα βίντεο
Σηκώθηκα νωρίς σήμερα (κατά τις 7.00), είναι το βιολογικό μου ρολόι βλέπετε :o , ψάχνω για το Χ2 βίντεο, πουθενά.
Ούτε το κινητό ούτε στο τάμπλετ. Για καμία μου ομάδα.
Το Χ2 το πετυχαίνω σχεδόν πάντα νωρίς το πρωί.
Ούτε πράσινα ούτε μπλε αναπλήρωσης.
Απ'ότι βλέπω όμως είναι γενικό το πρόβλημα, ακόμα και σε χώρες που έχουν πολλά βίντεο.
Ισως να είναι κάποιο bug από τις ομοσπονδίες (που μας τα βγάζει αυτά κάθε Σ-Κ).
Υπομονή, ολοι στα ίδια είμαστε.
-
Ναι και σηκώθηκα κι εγώ να τα μαζέψω να κάνω καμιά προπονησούλα λλά δεν...
Μέχρι να έρθει ενημέρωση καλύτερα μην ξοδεύουμε άσκοπα βαλιτάκια γιατί δεν ξερουμε πόσο θα κρατήσει.
Δεν ξέρω και κατά πόσο σχετίζεται με τα associations που χθες ήταν down πολλές ώρες και με τα exploits που έγιναν εκεί, ή είναι κάτι άσχετο
-
-
Ερμμ έχουμε και σήμερα θέμα; Τώρα έκατσα δεν δίνει τπτ
edit: update ίσως να ήταν προσωρίνο φαίνεται να έρχονται πλέον
-
Και σήμερα δεν μου δίνει τίποτα.. από πουθενά
-
εγω επειδη ξυπναω κατα τις 6.30 λογω δουλειας μου βγαζει 17 στον nox μετα ανοιγω και τον memu και μου βγαζει αλλα 4 και αλλα 4 απο το κινητο
κατα το μεσημερι μπαινω απο κινητο πριν τους αγωνες δεν δινει, μετα τον αγωνα εαν χτυπησω για πρασινα μου δινει 7 αμα μετα τον αγωνα κανω προπονηση
μου βγαζει χ2 αλλα δεν θα μου βγαλει μετα πρασινα εκει διαλεγεις εγω αν εχω και αλλον αγωνα μετα προτιμω τα πρασινα εαν δεν εχω διαλεγω προπονηση χ2
-
Ναι φαινεται πως το cap εχει πολλές παραμέτρους. Τελικά προσπαθησα μετα απο ωρες και μου τα εδωσε ολα (με αρκετη προσπαθεια γιατι δυστυχως το bs κρασαρει συχνα και αλλες μισες διαφημισεις δεν δινουν πρασινο). Μεχρι το απόγευμα ομως προσπαθησα καο το πρωι δεν μου εδινε τιποτα.
-
-
1 Attachment(s)
Παιδια, εγραψα στο αλλο thread, αλλα το λεω κι εδω.
Αν καταλαβα καλα, παιζει ρολο το "google play" account.
Αν δεν εχετε αλλο google λογαριασμο, φτιαξτε, δημιουργηστε ενα 2ο nox και βαλτε το εκει.
Attachment 73604
-
ρε παιδιά είναι 3η μέρα συνεχόμενη που ουσιαστικά παίρνω κοντά στα 10 πράσινα (ίσως και λίγο λιγότερα) από το κινητό και μετά τέρμα. Προσπαθώ με όλα τα άλλα μέσα , bs, nox, tablet, μετά από ώρες και πάλι τπτ.
Δεν ξέρω τι έχει συμβεί, σε εσάς πάνε όλα ρολόι;