-
Γκολ "φάντασμα"
Το είχα διαβάσει στο αγγλικό φόρουμ αλλά έτυχε και σε μένα, σε ματς της ομοσπονδίας.
Είμαι μπροστά στο σκορ 3-2, τελειώνει ο αγώνας και βλέπω στα σκορ 3-3.
Το γκολ μπήκε στο 70κάτι , μετά ε΄κανα και αλλαγή (χωρίς να το ξέρω βεβαια) και συνέχισα να παίζω άμυνα.
Με wifi στο σπίτι και αφού μπήκα 3-4΄ πριν ξεκινήσουν τα παιχνίδια (ήταν φρέσκο δηλαδή).
-
Εμενα ειχε συμβει το εξης:
Ηταν ματς ομοσπονδιων και εληξε το ημιχρονο. Πανω απο το γηπεδο εγραφε οτι νικουσα 2-0.
Παω να δω τα αποτελεσματα των αλλων (το 2ο κουμπι απο τα 5 αριστερα) και βλεπω οτι στον αγωνα μου λεει 3-0.
Παω στα highlights του αγωνα και ελεγε οτι το 3ο γκολ μπηκε στο 50'.
Τωρα θα μου πεις... "μαλλον ησουνα εικονικα πιο πισω απο το live".
Ναι, αλλα οταν συμβαινει αυτο δεν κανει καθολου διαλειμμα και ξεκιναει αμεσως το 2ο ημιχ.
Εμενα εμεινε στο ημιχρονο για τον συνηθισμενο χρονο, ξεκινησε το 2ο και δεν μου εδειξε οτι μπηκε γκολ στο 50'.
Αν θυμαμαι καλα, μπηκα σε αλλο ματς των συμπαικτων μου, ξαναμπηκα στο δικο μου, ξεκινησε το 2ο ημιχρονο με σκορ 3-0 και συνεχιζε να γραφει οτι μπηκε στο 50'.
Με λιγα λογια, μερικες φορες μπαινουν γκολ απο bugs.
Και αν δεν βγεις και ξαναμπεις στον αγωνα, δεν το βλεπεις.
Παντως δε θα σου δειξει ποτε τη φαση του γκολ. Ουτε καν με απλο σχολιασμο.
-
Αν εχεις καποιον αγωνα στα πεναλτυ, μπες απο το κινητο, η μπες απο το alt account και θα δεις το τελικο σκορ ενω οι αλλοι ακομα σουταρουν. !!!!!!
-
Σήμερα συνέβη κάτι άλλο.
μιλούσα με ένα φίλο και μου λέει ότι παρακολουθουσε τον αγώνα μου και είδα ότι έχασα.
Πάει να δει μετά τα αποτελέσματα και βλέπει ότι έφερα Χ.
Εντωμεταξύ εγώ τα είδα τα δύο γκολ που έβαλα.
Ο αντίπαλος μάνατζερ δεν παρακολουθούσε αλλά αν έβλεπε, προφανώς θα είχε δει ότι νίκησε και μετά στα αποτελέσματα θα έβλεπε ότι έφερε Χ
:p
-
5 Attachment(s)
βλέποντας το παιχνίδι του ΡΙΝΟΚΕΡΟΥ (ημιτελικά S.L.) με τον ΝΙΚ, την άλλη μου ομάδα, από το pc, την παλιά έκδοση (7-0)
Attachment 74236
Attachment 74237
και παίζοντας το παιχνίδι με τον ΡΙΝΟΚΕΡΟ, από το κινητό, με την νέα έκδοση (5-0)
Attachment 74238
Attachment 74239
μετά ξαναανοίγοντας το, εμφανίστηκαν και τα άλλα δύο γκολ :p
Attachment 74240
-
προγραμματιστες απ τα lidl......
-
1 Attachment(s)
Τελικός κυπέλλου σήμερα, σκοράρω δυο τέρματα κ όλα δείχνουν ότι κυλούν νορμάλ....ταμαμ λέω μιας κ ο αντίπαλος μου ειναι Τούρκος....στο τέλος του αγώνα κ ενώ το σκορ δείχνει 2-0 μου λέει ότι ακολουθεί παράταση.... οπς λέω τι ειναι αυτό? για κάτσε βλέπω άλλο παιχνίδι? κόλλησε μήπως? ελέγχω τις φάσεις του αγώνα τα στατιστικά τίποτα.... πανικός ....αρχίζει η παράταση δεν ξέρω πλέον αν αυτό που βλέπω αντιστοιχεί στην πραγματική ροή του αγώνα, τι σύστημα παίζει ο αντίπαλος τι οδηγίες να δώσω... κάνω μια αλλαγή μόνο....τελικά σκοράρω ενα γκολ ακόμη κ παίρνω το κύπελλο μετά από πολλές σεζον.....
Attachment 76710
Μπράβο Νορντεους μου έβγαλες την ψυχή....
-
φτηνά την γλύτωσες φίλε
εδώ αυτός πανηγύριζε κιόλας χαχα
https://forum.topeleven.com/bugs-tec...tml#post440286
-
Καλημέρα παιδιά και καλό μήνα καλά η Nordeus μας έχει τρελάνει με τα Bugs να πουμε το κέρατο μου μέσα
-
Αυτο ειναι τρελο bug και είναι χοντρό και σπαστικό. Δολιμασες να πας στο κεντρικό μενού και να ξαναμπείς στο παιχνίδι;
Εγω αυτό συνήθως κανω και δουλεύει οταν σκαλωνουν τα στατιστικά