οι πρωινοί να ρίξουν σύρμα.
Αυριο στις 8 το πρωί παίζουμε εμεις το 1ο.
Printable View
οι πρωινοί να ρίξουν σύρμα.
Αυριο στις 8 το πρωί παίζουμε εμεις το 1ο.
Εμεις παιζουμε βραδυ το εντος και ξημερώματα το εκτος δυστυχώς.
Η επίσημη απαντηση ειναι οτι το φιξ εχει δοθει. Στην πραξη θα φανεί
αν δεν έχει φτιαχτεί πάντως, θα διασυρθούν χοντρά οπότε δεν νομίζω να το ρισκάρουν.
Καλημέρα,έπαιξε κανείς;αξίζει να είμαστε παρόντες σήμερα ή ακόμα τα ίδια;
Διορθώθηκε το πρόβλημα, όλα κανονικά
Δε γνωρίζω αν είστε όλοι μαζί σε μια Ομοσπονδία,αλλά απ'οτι είδα στη δική μου,τα προβλήματα καλά κρατούν.
5 ήττες,1 νίκη σε παιχνίδια που είχαμε όλα τα στατιστικά υπερ μας και με αντιπάλους ελαφρώς πιο αδύναμους.Τι σκατά φταίει πάλι,δε μπορώ να καταλάβω.
Μάλλον τυχεροί είστε.. Εμεις σε 12 παιχνίδια 1 ισοπαλία και 1 νίκη . Μια χάρα .
Εγώ είμαι σχεδόν βέβαιος ότι η nordeus έχει ξανακάνει μαλακία,κι εκ των πραγμάτων κάποιες ομοσπονδίες ρίχνουν στο ψαχνό,ενώ οι αντίπαλες τους τις τρώνε στο ψαχνό.ΚΑΙ κάτι άλλο.Πριν λίγο έπαιζα Πρωτάθλημα με μια ομάδα 51%,Εγώ είχα 99% με 6 αναπληρωματικούς.Συντριπτ κά στατιστικά υπερ μου.Εφερα 2-2.Προηγήθηκα 2 φορές και έφαγα γκολ στην αμέσως επόμενη φάση.Σέντρα και γκολ δηλαδή.ΚΑΙ φυσικά Εγώ ήμουν παρών ενώ ο άλλος όχι.Τι κάθομαι κι ασχολούμαι δε μπορώ να καταλάβω
Εγω πάντως σήμερα που έπαιξα 1ο παιχνίδι κέρδισα 0-3 και στο 2ο παιχνίδι 8-0. Εγω ειμαι 18 λεβελ αυτός 9 αλλά δεν νομίζω να επηρέασε το λεβελ αλλά η μεταξύ μας διαφορά και οι φίλοι μου ανεξαιρέτως λεβελ τα πήγαν μια χαρα και αυριο παιζουμε τελικο .