Results 1 to 3 of 3
Like Tree1Likes
  • 1 Post By crisgr

Thread: Προβλήματα και ελλείψεις με οθόνη της ομάδας

  1. #1
    Rookie crisgr's Avatar
    Join Date
    Oct 2014
    Posts
    148

    Προβλήματα και ελλείψεις με οθόνη της ομάδας

    Στη νέα οθόνη της ομάδας, εκεί που βλέπεις την ομάδα, τους παίκτες, δε μπορείς να ταξινομήσεις με βάση το όνομα, τον αριθμό ή τη θέση του στο γήπεδο (πχ. gk, dl, dc, ..., st, st, s1, s2, ..., s7, res, res, etc.) γιατί το πτυσσόμενο μενού που σου επιτρέπει να επιλέξεις να βλέπεις τη γενική οθόνη ή τα στατιστικά εμφανίζεται στη θέση των τίτλων των προαναφερόμενων στηλών, όπου κάνοντας κλικ επάνω τους μπορείς να ταξινομήσεις σύμφωνα με αυτές.

    Σε αυτή την οθόνη θα ήταν χρήσιμο να μπορείς να δεις όνομα και θέση παίκτη μαζί με το γήπεδο, για να διαχειρίζεσαι και εκεί τα πράγματα.

    Τέλος, εκεί που βλέπεις τη διάταξη και το γήπεδο, μπορείς για ένα παίκτη να δεις το νούμερο της φανέλας του, την κατάστασή του και την ποιότητά του, αλλά ΟΧΙ το όνομά του! Όταν πας να τον μετακινήσεις, το όνομά του εμφανίζεται. Νομίζω θα έπρεπε να είναι ορατό συνεχώς, να το βλέπεις! Πιο εύκολα διαχειρίζεσαι την ομάδα με ονόματα, παρά με νούμερα θεωρώ!!!
    nikolgiorgos likes this.

  2. #2
    Rookie
    Join Date
    Sep 2017
    Posts
    136
    Όντος δεν μπορείς να τους ταξινομήσεις με βάση το ονομα και τον αριθμό ομως μπορείς να τους ταξινομήσεις με βάση την θέση. Αν πατήσεις πάνω αριστερός που λεει ΘΕΣΗ, ταξινομούνται ανάλογα.

  3. #3
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    17,714
    ναι , έχει θέμα εδώ η νέα έκδοση.
    Ισως να βοηθούσε αν έβαζες νούμερα στους παίκτε όπως στο πραγματικό ποδόσφαιρο
    πχ 2 το δεξ'ι μπακ, 6 το αμυντικό χαφ κλπ
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html