Results 1 to 3 of 3

Thread: Το προφίλ μου γέμισε ζουζούνια

  1. #1
    Apprentice
    Join Date
    Sep 2018
    Posts
    244

    Το προφίλ μου γέμισε ζουζούνια

    Και μετά το bug των εθνικών ομάδων ήρθε το παρακάτω:
    Ματς κυπέλλου εχτές το βράδυ. Ο αγώνας δεν έγινε διότι ο αντίπαλος δεν είχε επαρκή ομάδα. Mats report is unavailable. Και δείκτης 2 στις προπονήσεις για να ανέβει το επίπεδο ετοιμότητας της ομάδας. Κάνω τις προπονήσεις σε όλους τους παίκτες, τίποτα, ο δείκτης παραμένει στο δύο και το επίπεδο ετοιμότητας στο νορμάλ. Εντάξει λέω θα κόλλησε.

    Σηκώνομαι σήμερα το πρωί και κάνω τις προπονήσεις,χωρίς τα μπόνους βίντεο για να πιάσω το 10%. Ο δείκτης για τις αναγκαίες προπονήσεις παραμένει στο δύο και το επίπεδο ετοιμότητας δεν πάει superb παραμένει normal. Βλέπω το πρώτο παιχνίδι της ημέρας, τελειώνει και μετά mats report is unavailable και δείκτης 2 στις προπονήσεις. Την αναφορά αγώνα την βλέπω από τα fixtures. Κάνω προπονήσεις μετά το παιχνίδι, τίποτα ο δείκτης παραμένει. Κάνω log out, log in, προπονήσεις τίποτα. Απεγκατάσταση, εγκατάσταση τίποτα. Μετά το δεύτερο παιχνίδι τα ίδια. Στα fixtures ο αυριανός αγώνας του κυπέλλου έχει αποτέλεσμα 3-0 υπέρ μου, όπως και ο πρώτος που δεν έγινε. Η αντίπαλη ομάδα είναι επεξεργασιμη και έχει 11αδα και 3 αλλαγές.

    Πάω να δω τα βιντεάκια και αρχίζει και μου δίνει πράσινα χωρίς να μου δείχνει τα βιντεάκια. Ανήσυχος για τυχόν ban κάνω log out/in και βλέπω τα βιντεάκια κανονικά .
    Το παιχνίδι από την Πέμπτη το παίζω μόνο από κινητό λόγω χαλασμενου υπολογιστή.

  2. #2
    Greek Forum Moderator nikolgiorgos's Avatar
    Join Date
    Jul 2014
    Posts
    17,714
    ο δείκτης παραμένει στο δύο και το επίπεδο ετοιμότητας στο νορμάλ.
    διακοσμητικό είναι.
    Μην δινεις σημασία.
    Καλώς ήρθατε στο Ελληνικό φόρουμ
    http://forum.topeleven.com/%CE%93%CE...%B4%CE%B1.html

  3. #3
    Apprentice
    Join Date
    Sep 2018
    Posts
    244
    Το bug έληξε μετά το τέλος του επαναληπτικου. Πριν από λίγο έκλεισα τις εθνικές ομάδες, μόλις πάω να κάνω claim την καρτέλα του Εκουαδόρ ή καρτέλα ολοκληρώθηκε αλλά δεν μπήκαν τα τοκεν