Ovde mozete ubaciti vase situacije u kojima protivnicki igrac napravi faul i ne dobije zuti karton a vas igrac bude povredjen...
Pa admini neka vide da se to samo meni desava,mozda se predomisle i srede ovaj bug :D
Printable View
Ovde mozete ubaciti vase situacije u kojima protivnicki igrac napravi faul i ne dobije zuti karton a vas igrac bude povredjen...
Pa admini neka vide da se to samo meni desava,mozda se predomisle i srede ovaj bug :D
Ššššššš, obično moji igrači lome noge i ne dobijaju kartone... Kvariš mi koncepciju... :rolleyes:
Ne mogu vise da cutim...smucilo mi se vise...totalno bzvz uradjeno u igrici,a da ne napominjem kako protivnicki igrac napravi faul u 16m i nista od kartona...strasno...
A moze i tako :D
Oooooo majko moja,ludilo se nastavlja...
http://tapatalk.imageshack.com/v2/14...973540b367.jpg
Vidi, koliko sam ja razumeo igru, igrači se povređuju protiv slabijih timova, retko protiv jednakih po snazi... To je valjda cena kad se budži ekipa... Daj info o zvezdicama tih igrača što su poverđeni i ovih što su ih povredili...
Ne verujem da je zbog toga... :D
Pa dobro, dve zvezdice je slabiji... čudno je da ti ovaj Stojić nije polomio pola ekipe :D
A u ona prethodna dva slučaja?