Originally Posted by
zoka zmaj
Pozdrav svima,ako neko ima ideju ili jos bollje ako zna zamolio bih za pomoc tj. objasnjenje,igram dve godine ovu igricu,svaku sezonu kupim u proseku 400 tokena,u januaru sam imao prvi put problem skinuli mi sa racuna 26000 forinti,oko 100 eura,jer sam pokusavao da kupim tokene,posaljem poruku i odmah dobijem izvestaj od Boku da transakcija nije uspela,i naravno ako nije uspela nije ni naplaceno,e zato po mojoj logici ja nastavim dalje,i najebem,Vodofone operateru platim racun i naravno dobijem listing na kome je savrseno bilo vidjivo da sam slao poruke na boku servis i da mi je svaka naplacena,borio sam se dva meseca i nisam dobio tokene,podrsci sam prikazao sve dokaze ali bilo je uzaludno,i na kraju sam se i pomirio i prezalio taj novac.E SADA dolazi do ozbiljnog problema,pre cetiri dana preko top eleven platforme,odem na kupi tokene,odaberem placanje mobilnim izaberem OD 117 tokena,ukucam OK pustim na broj koji je tamo naveden 0690888400,i sta se desi dobijam poruku na madjarskom jeziku,NEPRAVILNO UKUCAN TEXT,znaci sada me pocinju praviti i ludim,nisam ameba ukucam ok tri puta proverim broj i picim,i na kraju poruke pise da mogu da dobijem info na broj 0618886292,mamicu im taj broj kada nazovete ukljuci se sekretarica puste ti muziku,i onda pocinje opet otimanje jer se svaka minuta tarifira oko 2 eura a niko se ne javlja,i narode poruka za 117 tokena naplacena jer sam odmah nazvao operatera da proverim,na broj koji sam pokusao da kupim tokene sa njega mi i stiglo obavestenje da sam nepravilno poslao poruku,sto je nemoguce,da li neko moze da objasni ovu situaciju jer koliko ja vidim u pitanju je zestoko varanje,hvala unapred.