Results 1 to 6 of 6

Thread: Görüşmeler yolu ile oyuncu satmak.

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    2

    Görüşmeler yolu ile oyuncu satmak.

    Merhaba,

    Oyuna eklenen bu "Görüşmeler" özelliği ile istediğimiz kalitede ve mevkiye sahip oyunculara kolayca erişebiliyoruz bu çok güzel bir özellik fakat aynı yolla oyuncu satmak istediğimde bunu gerçekleştiremiyorum bu konuda bilgisi olan var mı?

    Konu hakkındaki haberleri okuduğum ve siteyi incelediğim de sadece bu yolla nasıl oyuncu alabileceğimiz hakkındaki bilgilere ulaşabiliyorum, satmak ile ilgili herhangi bir bilgi yer almamakta, şayet bu oyuna eklenmiş bir yenilik ise herkesin yararlanması gerekmiyor mu?

    Bilgisi olan var ise paylaşmalarını rica ediyorum.

    Herkese iyi eÄŸlenceler.

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    14
    Eğer oyuncuların ilk 11'in de değilse ve belli bir seviyenin üstünde ( genellikle gözlemciye +1 beceri kalmışsa) iseler; satılık listesine otomatik olarak giriyor. Bunun dışında senin "görüşmeler" yoluyla oyuncu satman mümkün değil.

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    2
    teşekkür ederim dostum..

  4. #4
    Newbie
    Join Date
    Aug 2013
    Posts
    2
    ben oyuncu satamıyorum yardım edecek varmı satılık listesinden kimse almıyor yaşları enfazla 25 26

  5. #5
    Newbie
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    10
    Görüşmeler yolu ile onlarca futbolcu sattım. Tahmini kazandığım token sayısı 300-400 olmuştur tabi bi yandan almakta lazım şuan 162 tokenim var. dünden bu güne 4 futbolcu sattım ve 40 token kazandım oyuncuları herhangi bi yıldızı almaya tek antrenman kala bırak ve bekle.. yapman gereken tek şey bu.. hatta beklerken oyuncuda biriken antrenman puanları ile mevki yada özel yetenek geliştir. Tercihim özel yetenek oluyor benim genellikle. Ama biraz daha sabredip yeni mevki geliştirirsen çok iyi olur. mesela ST oyuncuya AMC mevkisi eklemek, MC oyuncusuna ML, MR, AMC mevkilerini eklemek gibi piyasada zor bulunan oyuncu profili yaratabilirsin. Bu da görüşmelerden oyuncuna olan albeniyi artırıyor. İyi oyunlar

  6. #6
    Efo
    Efo is offline
    Newbie
    Join Date
    Nov 2013
    Posts
    32
    görüşmelerde tokenleri sanamı bırakiyo sattigin futbolcunun.