Results 1 to 10 of 22
Like Tree1Likes

Thread: Taraftar sorunu

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Quote Originally Posted by Okan Sönmez View Post
    14.6K Taraftarım Var. 43.000 Kişilik Stadyum, 5000 Araçlık Oto Park ve Diğer Tesislerimde Seviyeme Göre İyi. 3 ncü Seviyeyim Başarılı Bir Kulübüm Var. Yalnız Bilet Fiyatlarını 2 Dolarda Yapsam 6K Seyirci Geliyor, 5 Dolarda Yapsam 6K Geliyor. Bu Konudaki Fikirlerinizi Lütfen Paylaşın.
    Selamlar efendim;

Taraftar sayınızın stadyumunuz ve otopark büyüklüğünüzden ziyade takımınızın istikrarına ve buna bağlı olarak gelişen sahanızda ki maçlar için bilet fiyatlarını ayarlarken gelir ve izleyici arasındaki dengeyi yakalamanız lazım 2 dolarda yapsanız 5 dolarda yapsanız ortalaması maksimum bu taraftardır.Siz yine bilet fiyatlarını düşük tutmaya devam edin zaten maksimum gelecek olan seyirci bu olması gerekir.

Teşekkürler

Newbie

Taraftar gelmiyor

Quote Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil View Post
    Selamlar efendim;

Taraftar sayınızın stadyumunuz ve otopark büyüklüğünüzden ziyade takımınızın istikrarına ve buna bağlı olarak gelişen sahanızda ki maçlar için bilet fiyatlarını ayarlarken gelir ve izleyici arasındaki dengeyi yakalamanız lazım 2 dolarda yapsanız 5 dolarda yapsanız ortalaması maksimum bu taraftardır.Siz yine bilet fiyatlarını düşük tutmaya devam edin zaten maksimum gelecek olan seyirci bu olması gerekir.

Teşekkürler
    Takımım lider hiç yenilmedim ama hala gelen taragtar sıfır. Buna bir çözüm bulmalıyız.