Printable View
Yanlış hatırlamıyorsam dün 1 token çıktı sadece :)
Quote: Originally Posted by Rasim Ozan Yanlış hatırlamıyorsam dün 1 token çıktı sadece :) Bugün de bana sonun da token çıktı :)
Hayırlı olsun :) galiba 1 den fazla hiç vermiyor. Sürekli değişik miktarda tedavi, moral paketi geliyor bana :)
Quote: Originally Posted by Rasim Ozan Hayırlı olsun :) galiba 1 den fazla hiç vermiyor. Sürekli değişik miktarda tedavi, moral paketi geliyor bana :) Bunlara da şükür :) İnşallah sadece bu hediye ile yılbaşı geçmez :)
Quote: Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil Bunlara da şükür :) İnşallah sadece bu hediye ile yılbaşı geçmez :) İnşallah, token değil de forma logo sürprizi olabilir gibime geliyor ama hadi hayırlısı bakalım :)
Quote: Originally Posted by Rasim Ozan İnşallah, token değil de forma logo sürprizi olabilir gibime geliyor ama hadi hayırlısı bakalım :) Sanki bundan başka olmaz gibi geliyor.
Quote: Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil Sanki bundan başka olmaz gibi geliyor. Bence de bundan başka olmaz.
Quote: Originally Posted by Cəmil Məmmədli Bence de bundan başka olmaz. Olmasını umut ediyorum :) Çünkü logo,forma vb ürün verilmesi oyunu daha değerli kılıyor.