Quote Originally Posted by agresivo View Post
Ercan Mehmet hocam antremanlarla ilgili anlayamadığım bir nokta var yardımcı olursanız çok sevinirim.Click image for larger version. 

Name:	adsız333.JPG 
Views:	39 
Size:	48.4 KB 
ID:	62863Click image for larger version. 

Name:	adsız11.JPG 
Views:	41 
Size:	49.8 KB 
ID:	62864Click image for larger version. 

Name:	adsız222.JPG 
Views:	39 
Size:	49.8 KB 
ID:	62865

hocam bu oyuncuların yetenek puanları ve yüzdeler arasında bir çelişki yok mu acaba? %80 olduğunda 85 seviyesinde olması gereken oyuncular %79 iken nasıl 85 olmuşlar acaba ? %76 olan oyuncu normal olarak 84 seviyesindeyken %79'luk oyuncular nasıl 85 seviyesine yükselmişler?çelişki yok mu hocam bu durumda?

Click image for larger version. 

Name:	adsız444.JPG 
Views:	41 
Size:	58.0 KB 
ID:	62866
bu da başka bir örnek oyuncu hocam.adamın detaylı özelliklerinde ne kalite yüzdesi ne de kalite puanları ortalamsı %100 ve 90 değil ama yukarıda %100 ve 90 gösteriyor.umarım anlatabilmişimdir sorunu hocam.bu yüzdelerle kalite puanlarının birbrini tutmaması oyuncu geliştirirken sıkıntı oluyor hocam.mesela oyuncuyu 6 yıldız yapmadan en uç seviyede bırakmak istiyorum 5 yıldızda kalmasını istiyorum ama bu yeni antremenda yapamıyorum bunu.
Selamlar;

Senin son resimde %100 olan futbolcunu baz alıp şu şekilde düşünelim son 5 yıldızdan 6 yıldıza geçme kalitesi nedir 89.8 değil mi? maksimum 5 yıldız 89.8 ise( %99luk bir beceriye/yeterliliğe sahip olduğunu gösterir) ; 90 demek ise (6yıldız durumundaki oyuncu kalitesi minumum) takımın için %100 lük bir beceriye/yeterliliğe ulaştığını gösteriyor.

Oyuncunun %lik kısmı kulüp seviyen için yeterliliği göstermektedir.

Mesela antrenmanı yaptırdın sen bu futbolcuya :

Ve %1 şut - %1 bitirici - %2 pas verme diye varsayalım;

Senin oyuncun yüzdelik kısımdaki artışı şu şekilde oluyor;

Atak kısmında toplam %96.8 iken ( %1 şut - %1 bitirici - %2 pas verme puanı alarak ) sonucunda %97.6 ya ulaşır.

Yanındaki 89.3 yani oyuncunun atak kısmındaki genel kalitesi 89.4 olur. ( Bu arada daha yeni futbolcum da antrenman yapıp deneyip gördüm )

Bunu sende aslında antrenmandan önce oyuncunu not ederek antrenman yaptıktan sonraki halinde oluşan artış yüzde ve kaliteyi hesaplayabilirsin.

Fakat otomatik atandığı için artık bunu yapman ve hesaplaman zor ben artık 1 seviye öncesinde bırakıp 2-3 antrenman daha yapıp üzerine bırakıyorum çünkü hesaplarıma göre %2 lik kaldığı halde 6.yıldıza geçiş yapıyor oyuncu

Bunu aslında destek ekibimize sen buraya yazdığın gibi ilet bakalım onlar nasıl yapmış bu sistemi kuranlar olarak onlar ne dicek ve destek ekibimizin verdiği cevabıda burada bizlerle paylaşırsan sevinirim

İlgi ve anlayışın için de çok teşekkür ederiz.