Results 1 to 10 of 10

Thread: Yeni antrenmanda neler var?

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Quote Originally Posted by agresivo View Post
    Hocam cevaplarınız için çok teşekkür ederim ama iki yerdeki yorumunuzu anlayamadım açıkçası.bunlar ;

1)Yanındaki 89.3 yani oyuncunun atak kısmındaki genel kalitesi 89.4 olur. ( Bu arada daha yeni futbolcum da antrenman yapıp deneyip gördüm )

2)Fakat otomatik atandığı için artık bunu yapman ve hesaplaman zor ben artık 1 seviye öncesinde bırakıp 2-3 antrenman daha yapıp üzerine bırakıyorum çünkü hesaplarıma göre %2 lik kaldığı halde 6.yıldıza geçiş yapıyor oyuncu

bu iki yorumunuzu tam anlayamadım hocam.bir de destek birimine nasıl iletebiliriz aynı şekilde bu sorunu ?
    Sistem artık otomatik olduğundan sen oyuncunu geliştirirken kaç tane beceri puanı alacağını bilemezsin.

Diyelim ki oyuncunun 6 yıldızlı olmasına son 1 beceri puanı kaldı ama sen antrenman yaparak 1 den fazla beceri puanı verilirse oyuncun 6yıldızlı olur ve ayarlayamazsın o yüzden bu artık çok zorlaştı.

Otomatik beceri puanı atanması işleri karıştırdı.

Destek ekibimize bu linkten ulaşabilirsiniz https://nordeus.helpshift.com/a/top-...=web&contact=1

1)Kendi oyuncum da yaptığım antrenman sonucunun verilerinin artış miktarını seninle paylaştım.

5 beceri puanı aldım toplamda ve 89.3 iken 89.4 oldu genel kalite...

2)Otomatik atama olduğu için sen oyuncuyu maksimum 5.yıldız seviyesinde yani 6.yıldıza son 1 beceri puanı kalarak artık ayarlaman çok çok zor olduğunu belirttim yukarıda da genel olarak anlattım.

İlgi ve anlayışınız için çok teşekkür ederim.
    Last edited by Ercan Mehmet Minkil; 02-18-2016 at 07:00 AM.