Results 1 to 2 of 2
Like Tree1Likes
  • 1 Post By Ercan Mehmet Minkil

Thread: Top Eleven 2018 (v. 6.0) - Özellikleri

  1. #1
    Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Turkey
    Posts
    2,825

    Top Eleven 2018 (v. 6.0) - Özellikleri

    Top Eleven 2018 (v. 6.0) - Yeni özellikler listesi, iyileştirmeler ve düzeltilen yazılım hataları

    Top Eleven 2018'e hoş geldiniz! 8 Kasım 2017 tarihinde Top Eleven sürüm 6.0'ı (Top Eleven 2018) iOS, Android ve ağ tarayıcı dahil olmak üzere tüm platformlarda yayınladık. Menajerlerimiz için değişim günlüğünde yer alan harika haberlerimiz ve iyileştirmelerimiz var:
    YENİ
    - Kadro menüsünde, kadron için mükemmel formasyonu bulmanı sağlamak üzere sınırsız kontrol ve özgürlüğü Yeni Formasyon ekranında sunuyoruz. Tamamen yeni açık saha ile oyuncularını tam olarak istediğin yere yerleştirebileceksin!
    - Yeni açık saha ile uyum sağlamak üzere DML ve DMR rolleri artık oyundan çıkartıldı. DML oyuncuları artık DL, DMR oyucuları ise DR olarak sahada görev yapacak. Formasyon değişikliği şimdi daha kolay olacak ve Menajerler oyucuları saha içinde rahatlıkla ve daha az kısıtlama ile hareket ettirebilecekler.
    - Yeni Eşleştirme görüntüsü ile rakibin formasyonunu kendi takımının dizilişinin yanında görebileceksin. Sahanın rengi değişerek belirli bir alandaki kontrol seviyeni belirtecek.
    - Yeni Duran Top Kullanacaklar menüsünden hangi oyuncunun hangi vuruşu yapacağını belirleyebileceksin.
    İYİLEŞTİRMELER
    - Stadyum ünitelerini henüz tamamlamamış olan Menajerler artık bu işi daha çabuk yapabilecekler. Yeni inşaatlar için gerekli süreyi kısalttık ve halen inşaat halinde bulunan tesisler, bu yeni programa göre tamamlanacak.
    GÜNCELLEMELER
    - Oyun içi müzik, simgeler ve yükleme ekranları güncellendi.
    - "Kiralama" seçeneği, topluluğun oyun esnasında sistematik bir şekilde kötüye kullanım geri bildirimleri vermesinin ardından Federasyonlar turnuvasından kaldırıldı.
    Not: Bu zorunlu bir güncellemedir. Android sürüm 4.0.3 ve sürüm 4.0.4 cihazlar bundan sonra desteklenmeyecektir.
    AhhMeTs likes this.

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Oct 2016
    Posts
    30
    Ercan bey dmr ve dml oyuncuları hakkında birbirimizi yemeyelim lütfen neden o mevki oyuncularının kaldırıldığını biraz gözlem gücü olan herkes anlayabilir...dml ve dmr oyuncuları bu oyunun en az rağbet gören oyuncu grubuydu ve sezon başları olmasına rağmen 6 yıldıza 1 kademesi kalan oyunculara bile teklif verilmiyordu (tek mevkiili dmr ve dml oyuncularından bahsediyorum) e haliyle bu durum da nordeus un pek işine gelmiyordu bu arada yeni güncelleme ile duran top kullanan oyuncu sayısı 1 e indirilmiş...seçilen oyuncu sakatlandığında yada kırmızı yediğinde geri kalan dakikalarda duran topları kalecilere attırmasa bari sistem...yada penaltılara giden turnuva maçlarında ikinci penaltıyı kaleci atarsa kafadan verdik kupayı yada turu lütfen bu problemi iletin ercan bey...iyi oyunlar diliyorum