Değerli Menajerler! Top Eleven 2018’e hoş geldiniz diyoruz!

Bu güncellemede, formasyon ve taktiklerinizle ilgili sizlere daha fazla kontrol olanağı sağlayan yepyeni Formasyon ekranı özelliği yer almaktadır.

Formasyon ekranı artık akışkan bir saha üzerinde çalışmaktadır ve oyuncularınıza tam olarak sahanın neresinde bulunmalarını istediğinizi söyleyebilirsiniz.

Her oyuncu değişikliği veya formasyonda yapılan bir değişiklik bir kaç saniye içinde otomatik olarak kaydedilir. Bir önceki formasyona geri dönmek isterseniz sağ alt taraftaki geri al düğmesini kullanabilirsiniz.

Bir sonraki maçta karşılaşacağınız veya “Eşleşme” yaptığınızda rakip takımın diziliş ekranı üzerinde görüntülenecek ve rakibinize karşı mükemmel stratejiyi geliştirmeniz için size olanak sağlanacak olması formasyonların diğer yeni özelliğidir. Rakibinizin oyuncuları sahada gölgeli daireler şeklinde belirecektir.

Eşleşme özelliği kullanıldığında kendi formasyonunu yeşilin farklı tonları şeklinde göreceksin. Bu yeni bir özelliktir ve sahanın belirli bir bölgesindeki kontrol seviyenizi gösterir. Renk ne kadar parlaksa orada kontrolü sağlamanız o derece olası olacaktır. Burada, sahanın o bölgesindeki oyuncularınızın kalitesini oluşturan unsurlar, rakip oyuncuların benzer özellikleri ile karşılaştırılır. Daha koyu bir renk görüyorsanız, sahanın bu bölgesinde oyuncularınız baskıyla karşılaşacak anlamına gelir.

“Duran top kullananları” seçmek için bu seçeneği sağ üst taraftaki açılır menüden seçin. Burada, penaltı atacak, korner ve serbest atışları yapacak oyuncuları belirleyebilirsiniz. Tüm yapmanız gereken, kadroda tercih ettiğiniz oyuncuları sahadaki ilgili yere çekerek görevi atayabilirsiniz. Yaptığınız seçimler otomatik olarak kaydedilecektir.

Duran Top kullanacak oyuncular seçeneğinden, her rol için bir oyuncu seçebilirsiniz.

Taktiklerinizde değişiklik yapmak veya dizilişinizi daha detaylı olarak görmek için ekranın üst kısmındaki yönlendirmeleri kullanın.