Un topic pentru fanii echipei Barcelona FC, un loc special unde puteţi vorbi despre echipa voastră preferată!
http://s29.postimg.org/mwyoak6dj/barcelona.png
Printable View
Un topic pentru fanii echipei Barcelona FC, un loc special unde puteţi vorbi despre echipa voastră preferată!
http://s29.postimg.org/mwyoak6dj/barcelona.png
mai bine real madrid
Barcelona a apus fara Messi,pacat de ea...Messi facea fotbalul mai frumos...DAR acum e vremea lui Ronaldo...
așa ar trebui
6 goluri in ultimele 2 meciuri, nu-i rau de loc :D
Maine (defapt astazi ca deja este 00:31) Barca va infrunta Valencia, meci greu intr-o lupta pt. primele pozitii, sa vedem ce o sa reuseasca Messi.
hai Valenciaaa
Barcelona...O echipa buna,care nu cheltuieste foarte mult pe jucatori...
Locul 2-34 pct in 14 meciuri...
imi place Barcelona ca echipa dar nu-mi place sa se bazeaza prea mult pe Messi
O luat-o de la Real Sociedad :)
Victorie frumoasa cu 3-1 in fata celor de la Atletico Madrid :D
Meci usor pt. Barcelona deseara, sper la o ploaie de goluri, desi meciul e fara miza pt. ei.
Se pare ca oficialii Barcelonei,vor schimba echipamentul de joc si vor adopta dungi orizontale in schimbul celor verticale.
Attachment 36471
Meci superb in CUPA intre Atletico si Barcelona, scor final 2-3, 3-2 in favoarea Barcelonei. Pacat ca cei de la Atletico au ales sa joace un fotbal foarte murdar cu multe faulturi si lovituri...
5 goluri in prima repriza!
1-0
1-1
2-1
2-2
2-3
TIKI-TAKA-BARCELONA!
Barcelona are o perioada buna,castiga campionatu,cupa si ramane sa se bata cu Bayern in CL
Si Realu` are o perioada buna .. nu fi asa sigur pe Barca.
2-1 in El classico
A ratat mult barca
La cum joaca Barcelona astazi ar trebui sa castige tot :)
Foarte frumos a jucat Barca aseara, 2 clase peste PSG, nici-o sanse pt. francezi.
Mie nu imi place Barca, era echipa mea preferata cand juca Ronaldinho. Dar acum Realul mi se pare ca joaca un fotbal mai bun. Ca au avut infrangeri, asta e ... mai prinzi si zile proaste
8-0 vs Cordoba, ce poti sa ceri mai mult....?
Ce lectie de fotbal... 3-0 Bayern parca a fost o fantoma.
Abia astept sa vad Atletico - Barcelona, meciul ce poate decide campioana inca de astazi!
Barca deja are campionatul, Champions League e ca si castigat ;) !
La cum joaca Barcelona e clar ca-i favorita la titlu dar Barca mai are un meci inainte de finala unde trebuie sa bage titularii si cum este meci cu miza e posibil sa se accidenteze vreun jucator.
Sa nu uitam ca asa au zis si de RM ca-i da 5 la Juventus si degeaba.
Cat ma bucur ca au castigat tot :))
Cea mai buna echipa din lume la ora actuala, nu cred ca poate sa ii faca cineva fata.
Sa vad eu ca mai intorc ei 4-0 cu Athletic Bilbao, Hala Madrid!
Pana acum , Barca are un parcurs destul de bun in Primera Division , sunt pe primul loc cu 14 meciuri jucate dintre care 11 victorii , 1 egal si 2 infrangeri . Nu-i rau . Pot lua campionatul daca vor merge tot asa .
A luat Messi Balonul de Aur :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: .
queremos la equipacion del FC Barcelona en el juego
imi place Barcelona ca echipa dar nu-mi place sa se bazeaza prea mult pe Messi