Moj ti je predlog 4-5-1 V stil ili 3U-1-4-2 (za nju piše da je counter ovoj formaciji) :)
Printable View
Moj ti je predlog 4-5-1 V stil ili 3U-1-4-2 (za nju piše da je counter ovoj formaciji) :)
biram prvo,4-5-1 v stil...pre par min sam igrao ovu form. u ligi i nabio lika 10:0 u gostima :D
hvala ti jos jednom pozz
pozz svima
jel ima neko predlog kako dobiti 4-3U-2(AML/AMR)-1....ja sam trazio na forumu ali nigde ne mogu da nadjem kako dobiti ovu form.
pitanje je malo glupavo ali je ovo jedina formacija koja mi je iskidala zivce.
Veoma dobra formaciju, piše da je counter za nju 4-4-1-1, mada sumjam u to. Ja sam je u 35T ligi dobio sa 4-5-1 ravno...nisam ni pratio meč.
ti ovo bas znas :D hvala puno mec sam dobio glat sa 3:0 :D
elem sutra igram polufinale LS (dan D) kod kuce sam igrao 0:0
lik ima kvalitetniji tim,sto se videlo iz toga da sam jedva izvukao remi bez primljenog gola na rodjenom terenu,dok lik uopste nije pratio utakmicu.
inace formacija mu je 4-1-3S-2
ja sam u prvom mecu igrao 3u-1-4-2 i prosao kako sam prosao...zanima me kako bi ti odigrao da si na mom mestu ? hvala unapred i obecavam da necu vise smarati :D
Ma ne smaraš uopšte...tu smo da pomognemo jedni drugima :D. Ja bih odigrao u formaciji 4-5-1 V stil protiv ove. Srećno!
oke....poslusao sam te za ovo 4-5-1 v stil...odigrao 2:2 i prosao u finale LS na kraju osvoio :) uz to pride 1 mesto u ligi :)
hvala jos jednom na pomoci i savetima iskren da budem stv mng toga moze da se nauci od vas i vasih postova eo prvi ja do juce nisam imao pojma o top11...par dana ucenja na forumu i retko koju tekmu izgubim :)
pozz i hvala jos jednom
pozz
svajc ajd ako ti nije frka baci koje slovo o ovom ispod da se i ja resim ovih prob.
1-kako da smanjim pad forme kod igraca
2-kako da smanjim pad morala...sve tokene potrosih na bustere
3-kako da mi igraci brze napreduju
postavicu fotku igraca iz moje lige,isti nivo isto sve smao njegovi igraci mng brze napreduju dok moji svake prestupne dobiju po 1 zvezdicu
[IMG]http://www.dodaj.rs/f/1w/rp/uuUro16/...5-at-22154.png[/IMG]
1) Ne postoji način da sprečiš pad forme igrača...do toga jednostavno dolazi kako u realnosti tako i na igrici. Problem je kako tog igrača vratiti u formu. Pretraživao sam forum kako bih našao odgovor na to pitanje ali ništa efikasno nisam našao. Moj ti je savet ukoliko imaš igrača koji konstantno dobija 5 ili slabije ocene da ga prodaš i zameniš drugim igračem...jer mogu dosta da utiču na rezultate ekipe. Naravno...pri dovođenju igrača vodi računa u kakvoj su formi i samo dovodi one sa dobrim ocenama.
2) Koliko sam ja shvatio...do pada morala dolazi u zavisnosti koje ocene dobija igrač...a ne rezultat ekipe. Ukoliko igrač dobija 7 ili veće ocene moral će ostati isti i doći će do blagog pada tek posle nekog vremena...dok igrač koji dobija 6 ili manje ocene konstantno gube moral. Još jedan razlog da zameniš igrača sa lošim ocenama jer vraćanje morala neće dovesti do toga da igra bolje i samo ćeš gubiti bustere.
3) Ništa ne možeš da učiniš da ti igrači brže napreduju...jedini način je da dovodiš igrače od 18-21 god. sa što većom cenom...što je veća cena igrača to će on brže napredovati. Takve igrače ćeš najbolje naći ujutru od 05:00-07:00h u zavisnosti od servera... s tim što ih nema svakog dana (kod mene ih ove sezone bilo samog prvog dana). To su takozvani bot igrači.
Pozzz
ja sve radio naopako
svajc brt hvala ti puno sad mi je sve jasno
poceo sam da rasprodajem zakrzljale i da stekam $ i tokene da dovedem bolje igrace kao sto si napisao
btw ako neko ima iskustva sa ovom formacijom neka baci kom. kako da odigram protiv nje.hvala
[IMG]http://www.dodaj.rs/f/43/13X/1topdG1...7-at-00532.png[/IMG]
pozz svajc i hvala jos 1