ljudi pozz novi sam na forumu ali ne i u igri :D 11. nivo..
Evo jedno pitanje danas igram ligašku utakmicu protiv 4-4-2 i uvjek protiv te formacije igram nerjeseno ili izgubim iako imam jaci tim od prptivnika.. Neki savjet?
Printable View
ljudi pozz novi sam na forumu ali ne i u igri :D 11. nivo..
Evo jedno pitanje danas igram ligašku utakmicu protiv 4-4-2 i uvjek protiv te formacije igram nerjeseno ili izgubim iako imam jaci tim od prptivnika.. Neki savjet?
Pozdrav svima, novi sam u forumu i u ovoj igri, imam jedno pitanje vezano za formacije:
Zadnjih sam 20-tak utakmica uvijek igrao u jednoj ili dvije formacije ( 4-4-1-1 ili 4-4-2 ). Morao sam u zadnjoj utakmici promijeniti formaciju u 4-3S-1-2 i igrao sam protiv ekipe koji vodi bot. Inače uvijek protiv ekipa koje vode botovi imam problema ( inače sam prošao u polufinale kupa i četvrtfinale lige prvaka te imam dosta dobru momčad ). Oni su prethodni dan izgubili doma od ekipe koju sam nakantao 7-0 kolo prije. Ne samo da sam izgubio, nego doslovno nisam imao nijednu šansu ( pratio sam uživo utakmicu ). Svi moji igrači su imali visok moral i bot nije igrao u formaciji koja je dobra protiv ove u kojoj sam igrao ( ravnajući se po ovom vodiču ).
Moje pitanje je: Ima li "uigranost" formacije veze s uspjehom ekipe? Ili je ovo jednostavno bila nesreća ( ili botovi znaju varati :D ). Nebih se toliko žalio da nisam opet na 5 bodova od prvoga protiv kojeg sutra igram.
Prijatelju,RANDOM je Bog otac ove igrice...mozes postaviti formaciju koju god hoces ali bice kako RANDOM odluci...toliko... :D
Dobrodosao na forum Chometa
Možel neko da mi pomogne oko mentaliteta ekipe, igram sa formacijom 4-4-2 klasika... prije sam igrao sa uskim dijamantom (ako se ova formacija moze i nazvati tako) al mi je bila formacija... sad sam kupio i bolje igrace al nikako nemogu da postignem intezitet igre kakav je bio sa ovom formacio 3-2-2-1-2.... Znači treba mi MENTALITET IGRE za formaciju 4-4-2
DC-DC-DC
DMR DML
MC MC
AMC
ST ST
Kako protiv ove formacije ?
Attachment 27608
Ja bih probao 5-3-2 ravno... :D
Usko :D
hvala za ovo, mislim tip ima 28 rating ja 36,2 izgubio 1-0 i kad vidim 4-1-4-1 a ja 4-4-2 sad mi je jasno kako da je dobijem radi ovo :D
Pozdrav,
Upao sam u tesku Ligu, i ako imam 2 svjetske klase, 2 igraca koja ce uskoro postat SV klasa i skoro svi skauti, ne pomaze kad igram protiv 4-5-1, inace igram V-stil do sad je radila, ali ove sezone ta formacija dere samo u Kupu i LS ali Liga 0 bodova. Moze pomoc ?
Pa da vidimo tvoj sastav i sastave protivnika pa da krenemo da komentarisemo i sugerisemo sta i kako dalje... :)
Evo moja formacija i tim, sa tim da sam ovog Martineza kupio s skaut liste i ima Q64 a Mercer je treniran i ima Q62
http://i.imgur.com/wSiVr0m.png
Njegov tim:
Najveci kvalitet mu je 61 u igraca
http://i.imgur.com/kv9iKRu.png
Slika utakmice:
http://i.imgur.com/DJJqLPA.png
http://i.imgur.com/5Hvf1cS.png
I PODRSKA JE TU :)
http://i.imgur.com/za7Xk4J.png
http://i.imgur.com/LdFB8Gl.png
Takodje igraci pojedini jako lose ocjenjeni, sto je cudno za jake utakmice jer inace dobro igraju.
http://i.imgur.com/FaYurwD.png
Ja mislim da je do formacije, al uvjek igram V-stil. Moral i kondicija svi iznad 93%
Ado,svi mi taktiziramo i upravljamo se prema protivniku,ali veruj mi da formacija nema veze kakva je,RANDOM kako kaze to ti je...
Evo probaj da odigras protiv neke ekipe slabijeg kvaliteta 2 prijateljske i videces da ce biti totalno razlicite utakmice,prvu ces pobediti 6:0 a drugu 9:1... :D
Treba mi pomoc...kako napasti ovu formaciju
.........gk.......
.dr..dc..dc..dl.
.......dmc.........
...mc..mc..mc..
.....st.....st.......
kako napasti ovu formaciju
Attachment 30132
Pozdrav svima! Imam sutra utakmicu u ligi sampiona i treba da igram protiv:
Screenshot by Lightshot
Koju taktiku i podesavanja da primenim?
Da li je ok napasti ovako protiv ovog lika?
Levo je njegova formacija, desno je moja
Attachment 31217
Ajmo ljudi sutra za 1. mjesto igram :(
Kako da napadnem turcina ovog , inace 4-3-3 koristim ali se nisam sa ovom taktikom susreo nikad
Screenshot by Lightshot
Sutra igram finale Lige Sampiona.Igram protiv formacije 4-3siroko mc-ml-mr-1-2.Da li da igram 4-2-2-2 , posto sam ga u grupi tom formacijom pobedio 4-2,2 gola sam primio nakon sto sam izbacio jednog napadaca ubacio amc-a.Dakle da li postoji bolje resenje ili da igram na ono sto sam siguran?
Objavi ovdje sliku svog tima, preporučio bih 4141. Trebaš dmc u sastavu jer on ima amc.
Attachment 35370 Evo mog tima,problem mi je sto nemam mr-ml....Slika je od pre neki dan,zato ima ovih strelica,imam 2 crvene samo na napadacima.
Nema veze, igraj finale formacijom 451V. Stavi plave na AM-ove i na DMC. Ne trebaju ti plave na braničima niti crvene na napadačima. Stavi taktiku na default, a možeš i probati sa tvrdim startovima i dodavanjem kroz sredinu, zonska obrana, bez offside zamki i forsiranja kontri. Možeš li staviti sliku njegovog tima da vidimo koje su mu prednosti i mane, pa da "doradimo" taktiku?
Igrao sam 2. mec u grupi 4-5-1 v style i igrao sa njim 1-1.Ali zasto kroz sredinu?Da nije logicnije preko oba krila?Tvrdo igram,odbrana covek na coveka sam do sad.Evo sad cu slikati....
Zato što obojica imate 4 igrača na krilu, ali u sredini ti imaš više veznih od njega, što bi ti trebalo osigurati veći posjed. Naravno, treba vidjeti i gdje on ima bolje a gdje lošije igrače, u kakvoj su formi; ako su tvoja krila kvalitetnija, možeš i preko njih igrati.Prema counter formations-u je 4141 dobar protiv 43w12, to i ja najčešće koristim. Možeš ostaviti i na mixed. Moj stil je prilično pragmatičan, ako primjetim da tim ne funkcionira kako želim, mijenjam taktiku ili formaciju. To se najbolje očituje brojem udaraca, ako ih protivnik ima puno više, jasno je kao dan da su promjene nužne.
Igrao sam 2. mec u grupi 4-5-1 v style i igrao sa njim 1-1.Ali zasto kroz sredinu?Da nije logicnije preko oba krila?Tvrdo igram,odbrana covek na coveka sam do sad.Evo sad cu slikati....
Attachment 35398
Možeš igrati i preko krila, probaj i jedno i drugo pa vidi kako će tim reagirati. Promjeni se statistika skoro odmah ako mjenjaš taktiku. Moj stil je pragmatičan, mijenjam taktiku više puta tokom utakmice kako mi odgovara. Vidim kako tim reagira, ako mi se sviđa, ostavim kako je, ako ne, onda reagiram.
Štogod odabereš, želim svakako sreću u finalu i da osvojiš tu kantu. :)
E sad ne znam da li na amr stavim ovog od 5 zvezdica,jel igra on na aml-amc ili da stavim od 4 koji igra amr-amc????
E to je i meni vječna enigma, koliko točno taj žuti trokut uzrokuje pad? Znam da to znači djelomični gubitak kvalitete igrača, ali točno koliko - ne znam. Možda možeš odlučiti po formi, usporedi formu amc-a na desnoj strani i tog amr-a na klupi, stavi onog tko je u boljoj formi.
Ljudi da li je neko igrao protiv ove:
-----gk-----
dl-dc-dc-dr
----dmc---
---mc-mc-
----st-st-st--
?? Poceo sam sa 3-1-4-2 i primio gol iz kornera,zamenim za 451 v style i stavim presing na ceo teren i postignem pogodak.U gostima cu imati vise srece ako Bog da...POmoc je dobrodosla. :)
Preporučio bih neku 3DC formaciju (jer on nema krila u vezi pa nema potrebe za bekovima) i 5-6 veznih: 3142, 3151, 352 ovisno o tvojim igračima. Izbjegavaj formacije s jednim amc-om jer će ga njegov dmc neutralizirat.
Fokusiraj igru preko krila, zonska obrana, offside zamka, crvene strelice na krila.
Probacu 3-5-2 v style,preko oba krila,veoma napadacki/napadacki,sopstvena polovina,tvrdo,kombinovano,zonski,kontra i ofsajd da,crvene na aml,amr.
Veoma napadački koristi samo u zadnjim minutama ako budeš trebao gol pod svaku cijenu. To je jako riskantna taktika, nikad ne krećem utakmicu s tom postavom. Ako imaš amr i aml u principu ti i ne trebaju crvene, korisnije budu za ml i mr. Kako god, sretno ti bilo :)
Kako da napadnem 4-3n-3?
Ja vala svakog protivnika napadam sa iste 2 i uvijek radi haha klasicne 4-5-1 i 4-4-2
Probaj nekom 361 ili 352 formacijom sa 3DC-a i 2 krila u veznom redu: 352F, 352V, 3142, 31411, 3151...
Odigrao sam 4-4-2 i izgubio sam sa 2-1...Ali ostajemo na 2. mestu u LS :)
Šteta za poraz, moje osobno pravilo je da nikad ne koristim 2 srednja vezna ako protivnik ima 3 ili više, bez obzira šta piše na counter formations. Ako ti je ovo prva utakmica protiv tog tima (a vjerojatno je) barem znaš za sljedeću da ne ponoviš grešku :)