ljudi pozz novi sam na forumu ali ne i u igri :D 11. nivo..
Evo jedno pitanje danas igram ligašku utakmicu protiv 4-4-2 i uvjek protiv te formacije igram nerjeseno ili izgubim iako imam jaci tim od prptivnika.. Neki savjet?
Printable View
ljudi pozz novi sam na forumu ali ne i u igri :D 11. nivo..
Evo jedno pitanje danas igram ligašku utakmicu protiv 4-4-2 i uvjek protiv te formacije igram nerjeseno ili izgubim iako imam jaci tim od prptivnika.. Neki savjet?
Pozdrav svima, novi sam u forumu i u ovoj igri, imam jedno pitanje vezano za formacije:
Zadnjih sam 20-tak utakmica uvijek igrao u jednoj ili dvije formacije ( 4-4-1-1 ili 4-4-2 ). Morao sam u zadnjoj utakmici promijeniti formaciju u 4-3S-1-2 i igrao sam protiv ekipe koji vodi bot. Inače uvijek protiv ekipa koje vode botovi imam problema ( inače sam prošao u polufinale kupa i četvrtfinale lige prvaka te imam dosta dobru momčad ). Oni su prethodni dan izgubili doma od ekipe koju sam nakantao 7-0 kolo prije. Ne samo da sam izgubio, nego doslovno nisam imao nijednu šansu ( pratio sam uživo utakmicu ). Svi moji igrači su imali visok moral i bot nije igrao u formaciji koja je dobra protiv ove u kojoj sam igrao ( ravnajući se po ovom vodiču ).
Moje pitanje je: Ima li "uigranost" formacije veze s uspjehom ekipe? Ili je ovo jednostavno bila nesreća ( ili botovi znaju varati :D ). Nebih se toliko žalio da nisam opet na 5 bodova od prvoga protiv kojeg sutra igram.
Prijatelju,RANDOM je Bog otac ove igrice...mozes postaviti formaciju koju god hoces ali bice kako RANDOM odluci...toliko... :D
Dobrodosao na forum Chometa
Možel neko da mi pomogne oko mentaliteta ekipe, igram sa formacijom 4-4-2 klasika... prije sam igrao sa uskim dijamantom (ako se ova formacija moze i nazvati tako) al mi je bila formacija... sad sam kupio i bolje igrace al nikako nemogu da postignem intezitet igre kakav je bio sa ovom formacio 3-2-2-1-2.... Znači treba mi MENTALITET IGRE za formaciju 4-4-2
DC-DC-DC
DMR DML
MC MC
AMC
ST ST
Kako protiv ove formacije ?
Attachment 27608
Ja bih probao 5-3-2 ravno... :D
Usko :D
hvala za ovo, mislim tip ima 28 rating ja 36,2 izgubio 1-0 i kad vidim 4-1-4-1 a ja 4-4-2 sad mi je jasno kako da je dobijem radi ovo :D