-
E to je i meni vječna enigma, koliko točno taj žuti trokut uzrokuje pad? Znam da to znači djelomični gubitak kvalitete igrača, ali točno koliko - ne znam. Možda možeš odlučiti po formi, usporedi formu amc-a na desnoj strani i tog amr-a na klupi, stavi onog tko je u boljoj formi.
-
Ljudi da li je neko igrao protiv ove:
-----gk-----
dl-dc-dc-dr
----dmc---
---mc-mc-
----st-st-st--
?? Poceo sam sa 3-1-4-2 i primio gol iz kornera,zamenim za 451 v style i stavim presing na ceo teren i postignem pogodak.U gostima cu imati vise srece ako Bog da...POmoc je dobrodosla. :)
-
Preporučio bih neku 3DC formaciju (jer on nema krila u vezi pa nema potrebe za bekovima) i 5-6 veznih: 3142, 3151, 352 ovisno o tvojim igračima. Izbjegavaj formacije s jednim amc-om jer će ga njegov dmc neutralizirat.
Fokusiraj igru preko krila, zonska obrana, offside zamka, crvene strelice na krila.
-
Probacu 3-5-2 v style,preko oba krila,veoma napadacki/napadacki,sopstvena polovina,tvrdo,kombinovano,zonski,kontra i ofsajd da,crvene na aml,amr.
-
Veoma napadački koristi samo u zadnjim minutama ako budeš trebao gol pod svaku cijenu. To je jako riskantna taktika, nikad ne krećem utakmicu s tom postavom. Ako imaš amr i aml u principu ti i ne trebaju crvene, korisnije budu za ml i mr. Kako god, sretno ti bilo :)
-
-
Ja vala svakog protivnika napadam sa iste 2 i uvijek radi haha klasicne 4-5-1 i 4-4-2
-
Probaj nekom 361 ili 352 formacijom sa 3DC-a i 2 krila u veznom redu: 352F, 352V, 3142, 31411, 3151...
-
Odigrao sam 4-4-2 i izgubio sam sa 2-1...Ali ostajemo na 2. mestu u LS :)
-
Šteta za poraz, moje osobno pravilo je da nikad ne koristim 2 srednja vezna ako protivnik ima 3 ili više, bez obzira šta piše na counter formations. Ako ti je ovo prva utakmica protiv tog tima (a vjerojatno je) barem znaš za sljedeću da ne ponoviš grešku :)