Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 15
Like Tree8Likes

Thread: SImba

  1. #1
    Apprentice Baresi's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Posts
    192

    SImba

    Evo nakon nekog perioda provedenog na forumu red je da i ja prestavim svoj klub. Kao što se po temi vidi klub se zove SImba,kako sam neplanirano opet počeo da igram ovu igru tako je i ime tima bilo neplanirano i budite sigurni da će se u budućnosti promijeniti,možda se neko pita zašto veliko I u imenu kluba...pa,kako je i ime kluba bilo spontano i to veliko I se desilo spontano . Klub je iz crnogorskih predijela,možda i prvi takav na ovom forumu,možda ne,ali ipak mislim da zaslužuje da bude prestavljen i da njegova kratka istorija bude prepričana. Pa da počnemo:

    SImba

    Podaci o klubu: Klub je osnovan nakon što je njegov menadžer izašao iz jednog takoreći 'zimskog sna',na početku igre bili smo u ligi sa još 5 drugova zbog kojih smo jednim dijelom i počeli da igramo ovu igru i cijele sezone je bilo gusto ko će zauzeti prvo mjesto i osvojiti titulu,u igri za titulu su bila 4 kluba Barcelona FC,Old lady,Bombaši Seks i SImba,do 4 kola pred kraj zauzimali smo prvu pozijciju sa 2 boda više u odnosu na najbliže pratioce,međutim baš tada se menadžeru kvari laptop i budući da nije znao da postoji android aplikacija za ovu igru tim ostaje sam sebi na milost i gubi 2 derbija za redom od Bombaša i Old Lady-a u zadnjem kolu i sa 1. pada i zauzima 4 poziciju.Takođe do trenutka dok se nije laptop pokvario tim je bio u igri za osvajanje Kupa,nažalost osvojili smo tek 3. poziciju što je najveći uspjeh tima u tom takmičenju.

    Sledeće sezone ne baš tako raspoložen menadžer koji je kasno saznao za android aplikaciju nema volju da nastavi da igra igru i cijelu drugu sezonu klub je bio na cedilu i vođen od strane igrača,ipak i pored toga momci uspijevaju da zauzmu 4 poziciju i izbore mesto u ligi šampiona sledeće sezone.

    Sledeća sezona,na nagovor prijatelja,menadžer opet počinje da vrši svoju funkciju u klubu i klub opet staje na svoje noge,ovoga puta akcenat je stavljen na osvajanje lige,menadžer je izvršio velike promjene u timu i ovaj tim je bio spreman na borbu za naslov. Ove sezone za naslov smo se borili sa dva tima,jedan od njih je FK Doboj,klub koga vodi neki bogati menadžer i koji ima bukvalno sve skaut igrače,sa njima smo odigrali 2 derbija,u prvom je u gostima bilo 1:1,i cijele sezone su ova 2 tima bila na bod-dva jedan drugom,sve je riješeno u pretposlednjem kolu lige,kada smo bili prvi na tabeli sa bodom prednosti i igrali derbi upravo protiv njih,nažalost taj meč smo izgubili 2:1,primamo gol u 78 minutu i ostajemo bez titule.

    Ove sezone imamo velike ambicije,mnoga velika imena i velike nade su dovedene u tim i mislimo da imamo snage za borbu na dva fronta,liga i liga šampiona,i za sada guramo u oba takmičenja,u ligi smo povratili prvo mesto,imamo isto bodova kao i KRETENI ali mnogo bolju gol razliku.U ligi šampiona igramo teško polufinale ali se ipak nadamo prolazu dalje i osvajanju ovog takmičenja.

    Sada malo slika o klubu.

    Ovosezonski rezultati i oprema kluba.
    Malo istorije kluba.
    Trofeji,od kojih je jedini vredan pomena to 2. mesto u ligi prošle sezone.
    Malo podataka i o menadžeru.

    Sezona 1:


    Sezona 2:


    Sezona 3:


    Toliko u prvom postu,slijedi najduži izveštaj,i jedan novi izveštaj sa derbija koji je odigran sinoć i koji smo ubedljivo dobili.
    Last edited by Baresi; 05-25-2014 at 05:11 PM.
    NTNK and Aleksandar Ilok like this.

  2. #2
    Apprentice Baresi's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Posts
    192
    NAJDUŽI IZJVEŠTAJ

    Evo ga pobjeda od 0:1 u ligi šampiona sa pobjedom kući 2:1 prošli smo dalje,prvi put ovaj mladi klub igra polufinale ovo prestižnog takmičenja.

    Sve je počelo velikom gužvom na stadionu i oko njega nekih sat vremena prije početka revanša ovog ipak na kraju teškog dvomeča lige šampiona,okupili su se ljudi sa svih strana koji su došli da podrže svoje omiljene boje i naprave jednu feštu koja s eneće skoro zaboraviti,velika buka,gužva i neizvesnost kulminirala je tučom domaćih i gostujućih navijača nekih pola sata prije početka meča,do svađe je došlo kada su gostujući navijaći,donekle izrevoltirani predhodnim rezultatima svog tima i pada sa 1. na 2. mesto u ligi,počeli da skandiraju protiv uprave svog tima i želeli odlazak i ostavku trenutnog trenera Ćatovića,i u tom zanosu počeli da lome stolice sa tribina i gađaju domaće navijače bakljama,na šta su domaći igrači imali odgovor,za samo par trenutaka sve to se pretvorilo u jednu masovnu tuču koju su na iznenađenje svih prisutnih započeli domaći navijači,ipak brzom intervencijom policije strasti su ubrzo smirene i domaći navijači su isterani sa tribina,dok su gostujući navijači dobili poslednje upozorenje da se smire,inače će i njih zadesiti ista sudbina. Gostujući navijači su se nakon toga smirii,i jedva čekali početak ove,za njih itekako bitne utakmice.

    Sastavi su izašli u sledećim formacijama: Domaći FK MOJMILOVo je izašao u istoj formaciji kao i u prošlom meču 4-4-2 na golu Vojvodić,u odbrani Cherba(Kapiten),Azdejković,Milićević i Vulićević,na sredini terena Emini,Pantović,Stanojević i Djelmić i u napadu Stirpe i Vulićević Za goste koji su poučeni greškom iz prošlog meča izašli u novoj formaciji i novom sastavu igrali su: Na golu Cetkovic,u odbrani Timarac,Stamenković,Basualdo i Martinović Na sredini terena Tiodorović,Petrović,polušpic Rodrigez i U napadu trojica igrača,Videkanić,Jevtić(Kapiten) i Atang,dakle formacija 4-2U-1-3.

    Neki bi rekli da je ovo duel Davida i Golijata,ali je na terenu bila sasvim druga slika,meč je počeo blagom inicijativom domaćih igrača,koji su i imali prvi šut ka golu,ipak u 13 minutu jedan oštar start Stamenkovića koji je ovoga puta prošao bez žutog kartona,ipak to nije pomoglo napadaču domaćih koji je iznet na nosilima,povreda Stirpea u 13 minutu i ulazak Gudelje kao da je odnio onu žestinu koju su imali domaći igrači na početku meča i fudbaleri gostujućeg tima SImba preuzimaju inicijativu,što je vrlo brzo rezultiralo golom,odličan šut jednog od najvećih talenata crnogorskog fudbala za vođstvo gostiju 1:0,nakon toga gosti su i dalje imali blagu inicijativu,ali nisu uspijevali da postignu gol.I tako završava prvo poluvrijeme vođstvom gostiju 1:0.

    Na početku drugog poluvremena primijetili smo da je Atang ostao u svlačionici,kasnije saznajemo da je imao neke polemike sa trenerom i da zbog toga nije izašao na početku drugog poluvremena,umjesto njega ulazi Csandl igrač takozvane 'Stare škole' da da iskustvo ovom mladom timu i odvede ih u sigurnu pobedu i prolaz,njegovim ulaskom mijenja se i postava gostiju u 4-3U-1-2.Time se stanje na terenu nije promijenilo,i dalje blaga inicijativa gostiju ali bez promjene rezultata.U 68' minutu zbog umora nekih od gostujućih igrača,dvostruka izmena kod gostiju i promena formacije u 3-4-1-2,u igru su ušla krila Madrigali i Cristiano,a iz igre izašli bek Martinović i vezista Tiodorović. Ova promena formacije samo je škodila gostujućem timu i ubrzo nakon izmena domaći preuzimaju inicijativu i ređaju par dobrih šansi,ipak bezuspešno zahvaljujući na ovom meču odličnoj odbrani gostiju.

    Na kraju 0:1 za goste ukupno 1:3 i ogromno slavlje gostiju i suze na obe strane,sa jedne strane suze radosnice zbog proolaska u polufinale,a sa druge one gorke suze,koje su domaći igrači lili,koji su uprkos odličnoj igri u oba meča,bili slabiji protivnik i ispali iz daljeg takmičenja. Nakon meča takođe,gostujući navijači su se izvinuli upravi i treneru,protiv kojih su prije meča skandirali grozne stvari želeći njihovu ostavku. Sada se navijači kao i igrači tima Simba nadaju boljim danima i boljim rezultatima njihovog tima,i ko zna,i dalje su u igri i za Ligu i za Ligu šampiona,možda na kraju ipak i povrh svih dešavanja,uzmu duplu krunu.





    UFFF,evo jednog opširnog izveštaja od mene,možda će ih u budućnosti biti još ,evo i nekih slika sa meča i još jedan bag koji sam primijetio.






    Na slici 3 i 4,vidi se da sam na meču bio prisutan ja,i 5 mojih navijača,bez ijednog njegovog navijača,i uz samo 1% poseda lopte,znači 1% na početku za njega,moje prisustvo meni donosi 8%,što znači da sam u plusu 7% sa posedom lopte,i mojih 5 navijača po 2%,to je 10 posto i trebalo bi da je +17% bonusa za mene,međutim gore piše +15% bonusa za mene i toliko je i bilo.
    NTNK and Aleksandar Ilok like this.

  3. #3
    Apprentice Baresi's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Posts
    192
    I izveštaj sa derbija od sinoć,koji će nažalost biti kratak jer nemam vremena da pišem sada ništa opširno .

    Dakle,nakon što smo pre par dana neočekivanim porazom pali sa 1. na 2. mjesto u ligi,sinoć smo igrali još jedan derbi meč lige,koji smo lako i ubedljivo riješili u svoju korist i nakon iznenađujućeg poraza od prvoplasiranih KRETENA opet preuzeli čelnu poziciju.




    Statistika:


    I zahvalnica navijačima.



    Toliko za sada,uživajte do sledećeg apdejta teme.
    NTNK and Aleksandar Ilok like this.

  4. #4
    Apprentice Baresi's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Posts
    192
    Danas smo malo bili u kupovini,kupili smo garnituru dresova za sledeću sezonu,skupljaju se tokeni za grb.




    U toku dana ili najkasnije sjuta,biće predstavljen i ovosezonski tim,i možda koja riječ o svim igračima pojedinačno.
    NTNK likes this.

  5. #5
    Apprentice Baresi's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Posts
    192


    Trenutni tim,odmah na početku sledeće sezone se planira dovođenje još par igrača,prioriteti,golman,štoper,napadač i ofanzivno krilo ili ti amr
    Aleksandar Ilok likes this.

  6. #6
    Apprentice Baresi's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Posts
    192
    Danas par lijepih stvari se desilo u klubu,prvo tu je proslava zbog ulaska u finale Lige Šampiona nakon što smo u revanš utakmici koju smo igrali kući potvrdili prednost od 1:0 koju smo donijeli sa gostovanja,i identičnim rezultatom slavili i na našem terenu.

    Takođe važna pobeda i u ligi od 2:0 u gostima kojom smo zadržali prvo mjesto na tabeli.

    I treba naglasiti i to da je još jedan mladi talenat ovog kluba napredovao i došao do Skaut nivoa,to je mladi bek-štoper Martinović.


  7. #7
    Apprentice Baresi's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Posts
    192
    Izvještaj sa finala lige šampiona:



    I odigrano je i to čuveno finale,prvo u istoriji ovog tima,i to u ligi šampiona,u kojoj smo igrali kao domaćini,i bili na mukama sve do kraja,ali smo ipak uspeli da iz duela izađemo kao pobednici.

    Utakmica se igrala na neutralnom terenu,kao i svako finale,ali to nije spriječilo navijače da dođu u što većem broju i podrže svoje omiljene boje,naši navijači su došli u ogromnom broju u Budimpešti i napravili feštu kakvu ovaj grad sigurno neće skoro zaboraviti.

    Evo ovako je to izgledalo oko podneva kada su pristigli naši navijači i okupirali ceo grad,ostavljajući vrlo malo mesta za goste i njihove navijače.


    Par sati pre meča,već poznati po vandalizmu,navijači kluba SImba su počeli da prave nerede na ulicama i sukobili se sa policajcima,ubrzo su pala i privođenja,privedeno je 87 osoba,10 ih je povrijeđeno,treba napomenuti da je nastradao i jedan policajac,koji je ubrzo prebačen u hitnu,ubrzo nakon toga,sve se smirilo i red je bio da utakmica počne. Nerede možete videti na sledećim slikama:









    Dakle,kao što se vidi iz priloženog,bilo je svega i svačega,ali da pređemo na ono što je stvarno bitno,na utakmicu.

    Nakon svih dešavanja u toku prethodnog i današnjeg dana,u klubu SImba je bila uzavrela atmosfera,trener Ćatović se odlučio za sledeću formaciju: Na golu Ćetković,odbrana Timarac,Stamenković,Basualdo i Martinović,na sredini terena Madrigali,Csandl,Petrović i Cristiano,polušpic Rodrigez i u napadu Jevtić,na klupi su ostali Videkanić,Tiodorović i Atang.

    Gosti su se odlučili za formaciju 4-1-2-3,sa Defanzivnim veznim i dva centralna. U formaciji su igrali: Na golu Hussein,u odbrani Rahimić,Dumić,Salas i Caicedo,defanzivni vezni Kiš,na sredini Malić i Starčević i u napadu Arredondo,Kragović i Sukkasem.

    Meč smo počeli mirno i bez žurbe,kako smo uostalom odigrali i ceo meč,sa presingom na sopstvenoj polovini i Normalnim ili Napadačkim mentalitetom. Nažalost u prvom minutu jedan oštar start Salasa i povreda našeg najboljeg igrača po kvalitetu Jetića,što je ostavilo dubog trag i na našim igračima,koji su se nakon toga malo pogubili,ali su ubrzo nakon ulaska Videkanića povratili inicijativu.Prvo poluvreme je proteklo mirno,šanse su imali i jedni i drugi,ipak su na ovom meču domaćini,igrači tima SImba,imali malo izglednije šanse,ali bez onih stopostotnih i na odmor se otišlo sa rezultatom 0:0.

    Drugo poluvrijeme kao da počinje pod uticajem prvog,vidi se slaba dominacija domaćih,ali bezuspešno,prvu stoprocentnu šansu imali su gosti,ali je Basualdo izbio loptu sa gol crte i prebacio je na protivničku polovinu. U 61. minutu ulazi u igru još jedan napadač Videkanić i SImba kreće malo ofanzivnije mijenjajući taktiku u 4-3-1-2,nedugo zatim stopostotna na drugoj strani ipak malo pored gola,zatim slobodnjak iz koga Rodrigez pogaća prečku. U 88. minutu,nakon što je trener gostiju upravo izašao iz svlačionice u kojoj je bio,iz nepoznatog razloga,sve do tog momenta,vrši dvostruku izmenu i mijenja formaciju u 4-1CM-2AMC-1 i on kreće u totalnu ofanzivu,u igru su ušli Antohi i Coppola a izašli Kiš i Starčević. To se ispostavilo kao jedini,i najlošiji potez trenera gostiju,i u 90. minutu sjajan pogodak Atanga na još sjajniju asistenciju Videkanića,odlična saradnja ovog napadačkog tandema,zas totalnu euforiju na tribinama gde su bili domaći navijači,trener kluba SImba se toliko zaneo,da je u tom zanosu utrčao na teren i slavio gol sa svojim igračima,nakon čega ga je sudija poslao na tribine,te su igrači zadnja 2 minuta morali da se snalaze sami,i sjajno su odbranili gol i zaslužili pobedu.

    Nakon gola i nakon što je sudija dao poslednji zvižduk,navijači kluba SImba su napravili još jedan potez koji će se dugo pamtiti,napravili su spektakularnu bakljadu na tribinama:



    A i u gradu:



    Sve u svemu,pobjeda u 90. minutu za prvi trofej ovog tima u istoriji. Evo i nekih detalja sa meča




    I zahvalnica navijačima:


  8. #8
    Apprentice Baresi's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Posts
    192
    Pošto sam za pretprošlu sezonu zaboravio rezime da uradim,evo sad da uradim barem za ovu koja je sinoć završila.

    Dakle,osvojena su dva trofeja,drugo mjesto u ligi šampiona,i prvo mjesto u ligi,druga titula u ligi za redom,zamalo i u ligi šampiona,gdje smo izgubili nakon prekreta 1:2.




    Statistika je bila impresivna,na 47 odigranih mečeva,imali smo statistiku 38-6-3(uz jedan namjerni poraz). Prvi strijelac tima bio je Đalović,koji je ujedno bio i prvi strijelac lige sa 34 postignuta gola i najbolje ocijenjeni igrač lige sa prosječnom ocjenom 8.04,takođe bio je i treći asistent lige sa 16 podijeljenih asistencija.Iza njega drugi strijelac i drugi najbolje ocijenjeni igrač lige je bio Rodrigez sa 29 postignutih golova i prosječnom ocjenom 8,a u najboilje ocijenjene igrače lige našao se i Videkanić sa prosječnom ocjenom takođe 8. Prvi Asistent tima je bio Madrigali,koji je bio i prvi asistent lige sa 24 podijeljene asistencije. Najviše odigranih utakmica imao je Rodrigez koji je na svakom meču imao ubilježen nastup. Najviše golova na jednom meču dao je Đalović(6), a utakmica sa najviše golova je bila protiv Kifla FC koju smo dobili 14:1 u gostima.

    Sada malo o takmičenjima.

    U kupu smo lijepo počeli,i faktički smo bez poraza ispali u završnici takmičenja u 1/8 finala..nakon dva meča koja su završena identičnim rezultatom 2:2,ispali smo na produžetke.

    Liga šampiona,prvo mjesto u grupi sa 5 pobjeda i jednim jedinim remijem,zatim nokaut faza gdje smo 99% mečeva do finala dobili. I onda to finale u kojem smo povli,imali blagu inicijativu protiv malo jačeg protivnika,ali na kraju nas je dobio na mišiće preokretom i golovima u 73. i 82. minutu.

    I liga,jedino takmičenje koje smo osvojili,druga liga zaredom,druga u istoriji kluba. Liga je fantastično počela,do 14. kola smo nizali sve pobjede,uz samo 2-3 primljena gola,a onda smo u 14. kolu prve bodove prosuli odigravši neriješeno kući sa Darko FC samo 1:1. Ipak to nas nije pokolebalo i nastavili smo da meljemo,malo i jači sa tim iskustvom prvih izgubljenih bodova...i ređamo i dalje pobjede sve do nekog 22. kola kada igramo sa drugom kome trebaju bodovi da bi ostao u trci za 4. poziciju i mjesto u ligi šampiona,malo smo igračima spustili kondiciju,ubacili 2-3 izmjene i nismo im poboljšavali moral,što je dovelo do prvog poraza u sezoni od 2:1 u gostima. Ali to nas nije omelo,posle toga se vraćamo na pobjedniče staze i u pretposlednjem kolu dobijamo jedinog konkurenta za titulu 4:2 i obezbeđujemo naslov. U zadnjem kolu nam je ostalo još da naplatimo Darku dug i da ga dobijemo i vratimo mu za prve oduzete bodove u ligi. To smo i uradili dobili smo 2:0 i završili na prvom mjestu sa skorom 24-1-1 i 73 boda.

    Sada kreće nova sezona,u kojoj ćemo ući sa sličnim timom,ali uz 4-5 jakih pojačanja,i gdje ćemo opet biti konkurenti za 1. mjesto u ligi,ligi šampiona,i nadamo se i kupu.

    Za novu sezonu smo se ispalili kod kupovine dresova,pa smo krenuli sa novim kompletom koji je bio planiran tek za sledeću sezonu.




    Šta je tu je,idemo dalje u nove pobjede i nove trofeje .

  9. #9
    Apprentice Baresi's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Posts
    192
    Evo i prvog pojačanja.



    Za razliku od prošle sezone kada sam prvog dana potrošio 67-68 tokena a doveo samo 1 pojačanje,ove sezone relativno lijepo smo počeli.

  10. #10
    Apprentice Baresi's Avatar
    Join Date
    May 2014
    Posts
    192
    Evo i drugog,isti kvalitet,za isto tokena


Page 1 of 2 12 LastLast