Results 1 to 3 of 3

Thread: FC Nex - Adnan Traitorinho Jašarevič

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    3

    FC Nex - Adnan Traitorinho Jašarevič

    Dobro došli svi ljubitelji Nogometa ! Prezentirat ćemo vam nešto o klubu FC Nex, i o njegovom Menadžeru Adnanu Jasarevicu !

    Adnan Traitor Jašarević:

    Trenutni klub:FC Nex
    Klub preuzeo:14.12.2015.
    Godište:31.01.1979(37 Godina)
    Stil:Napadački
    Najčešća formacija:5-3-2
    Vođeni klubovi:5(Fc Sedra Lupac,Journal A.C,Pasvar,Yanix i FC Nex)
    Nacionalnost:Englez
    Nivo menadžera:20
    Početak karijere:14.01.2013.

    Trener koji je tu dosta u poslu, ovo mu je ćak 4 godina kako trenira klubove u oblasti zvanoj "Top Eleven".Na početku počeo je sa timom koji je bio zvan kao FC Sedra Lupac.Na početku se odmah počeo razvijati, sklapao je tim, izgrađivao stadion, te je dobio svoj Prvi trofej u karijeri, osvojio je 1. mjesto u ligi sa 62 boda, a dok je drugoplasirani Tottenham bio samo jedan bod iza njega(61), prvoplasirani se odlučio u 26 kolu gdje su se sastali Sedra Lupac i Tottenham, Sedra Lupac je ostvarila pobjedu od 3-1 te tako su postali šampioni prve lige, u kupu su stigli do Kvalifikacija, dok u Ligi Šampiona nisu učestvovali.
    Sedra Lupac je 3 godine za redom osvajao 3 prva mjesta, ukupni trofeji i nagrade za sedra lupac su:
    3 1.mjesto lige
    3 2.mjesto lige
    2 3.mjesto lige
    3 4.mjesto lige
    1 5.mjesto lige
    1 6.mjesto lige
    1 7.mjesto lige
    To je bio kraj Sedre Lupac, klub je upao u financijsku krizu kada je G. Jasarevic izjavio da ne želi igrati sa smotanim igračima nakon što su u 15. sezoni završili na 13.mjestu te je G. Jasarevic preuzeo drugi klub koji je bio veliki rival Sedri Lupac(Tada je dobio nadimak "Traitor")
    Traitor je sa Journalom isto loše završio, bio je ništa više od 10. mjesta, tako i sa Pasvarom i Yanixom.Svi su mislili da je to kraj karijere za poznatog Traitorinho(Nadogradio je svoj nadimak u Brazilski izgled što bi značilo "Izdjanik izdaje nad izdajicama")Jednom je poštom dobio pismo od FC Nexta da bi volili da Traithorinho bude trener, on je prihvatio.Lagano je počeo da gradi klub.Dovodio je igrače sa ocjenom od 5 zvijezda, sastavljao tim, izgradio odličan stadion, postavio cjene karti i tako je došla 1. sezona.U prvoj sezoni je osvojeno 5. mjesto u ligi i 3. mjesto u kupu.Već 2 sezone je osvojeno 2.mjesto lige,1. mjesto kupa te su osvojili 1.mjesto lige prvaka, ovo je bio prvi put da je Traitorinho osvojio tako nešto da je rekao da u narednih 2 ili 3 sezone žele trostruku krunu, desilo mu se nešto nevjerovatno, već sljedeče sezone FC Nex osvaja TROSTRUKU KRUNU te Traitorinho postaje jedan od rijetkih menadžera koji su to uspjeli.U 4. sezone FC Nex je imao veliki uspjeh, ali su se većina mnogih dobrih igrača povrijedila te su spali na 6.mjesto, u kupu su ispali u četvrt finalu a u Ligi Prvaka su stigli do Četvrt Finala.Nakon toga stigla je sada ova 5. Sezona koja traje ( OSTALO ĆE BITI DETALJISANO U SLIKAMA )

    Imgur: The most awesome images on the Internet

    JOS U NASTAVKU !!!

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    3
    Danas je Nex završio utakmicu lige protiv Guy Ziv na Galskoj Areni rezultatom 1:1 Veoma smo zadovoljni i sada zauzimamo 4. poziciju !

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Feb 2016
    Posts
    3
    FC Nex je u Kupskom meču savladao Slaphappy sa rezultatom od 5:1 kod kuće te se plasirao u Polu Finale gdje će se sastati sa Cozy !!!

    Imgur: The most awesome images on the Internet