Results 1 to 1 of 1

Thread: Transferdeki hatalar ve TOKEN lerin boşa gitmesi

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Jul 2013
    Posts
    2

    Transferdeki hatalar ve TOKEN lerin boşa gitmesi

    Bu sorunu iki defa yaşadım ve bir çok tokeni oyundaki hata yüzünden kaybettim. İki sorun da benzer fakat neden dolayı kaynaklanıyor emin değilim. Önce ilk yaşadığım sorunu yazayım.

    Normal açık arttırmada transfer yaparken bir oyuncuya bir arkadaşımın da teklif verdiğini fark ettim. Arkadaşla aynı oyuncuya teklif verirsek hata oluyor ve 2.tura geçemiyoruz. İlk tur bitince süre kısmında sürekli "bekleyiniz" yazıyor. 2.turda tekrar teklif verirsem kazansam da kaybetsem de her şekilde "kazandınız" yazıyor ve teklif ver butonu pasif hale geçiyor. Yani başkası teklif vermişse bir sonraki tura geçemediğim için her türlü kaybediyorum. Bunu bir kaç defa denedim ve arkadaşa da sordum onda da aynı sorun oluyormuş.

    Diğerini de az önce yaşadım. Gene açık arttırmada benzer bir sorun oluyor. Normalde bu şekilde sorun çıkmadığı için tek fark genç oyuncuların gelmesiydi. Yani u21den 2 yeni genç oyuncu gelmişti ve henüz ne kontrat imzaladım ne de serbest bıraktım. İkisi de duruyordu. Sanırım bununla ilgili olabilir. Yalnız takıma alabileceğim oyuncu kapasitesinde bir kaç kişilik yer vardı yani..
    Her neyse soruna gelirsek;
    Normal teklif vermeden açık arttırmayı izliyorum, ikinci tura geçmeden direk bitti yazıyor. Teklif verirsem bu sefer "bekleyiniz" değil de en son ben teklif verdiysem direk "kazandınız" yazıyor. Fakat bu sefer de ikinci turu hiç göremiyorum. İlk turda başka biri benim üstüme verirse direk "kaybettiniz" yazıyor. Yani gene 2.turu göremiyorum.

    Sonuçta birinde 3.turu diğerinde de 2.turu göremiyorum ve genelde kaybediyorum. Kimse teklif vermezse kazanıyorum ama oyuncuyu kadroda göremiyorum. Ancak bir kaç saat sonra veya ertesi gün oyunu açtığımda kadroda görebiliyorum. Fakat dediğim gibi sürekli hata yüzünden kaybettim ve tokenler boşa gitti.

    Her iki sorunu yaşarken de oyunu hemen kapatıp açmayı denedim ama düzelmedi. Özellikle ilk yaşadığım sorunda arkadaşta da aynısı olduğu için, benimle ilgili, yani internetimle falan ilgili olmadığından eminim..

    Zar zor topladığımız bir çok tokeni bu tür hatalardan kaybettim. En kısa zamanda ilgilenirseniz sevinirim..


    Şunu da eklemek istiyorum. 12.seviyedeyim ve bir çok dizilim, taktik vs denedim. Fakat bir kaç gün önce başıma gelen daha önce hiç başıma gelmemişti. Maç sırasında "emir ver" kısmından takım anlayışı, pas yönü gibi seçenekleri değiştiriyorum direk karşı taraf %80e %20 topa sahip olmaya başlıyor. Dediğim gibi daha önce de bir çok takıma karşı bir çok taktik denedim ve maç sırasında değiştirdim fakat hiç böyle olmamıştı. Son bir kaç maçtır sürekli bunu yaşıyorum. Maçları sürekli takip etmeye çalışıyorum ve maçı izlemem belli oranda topa daha çok sahip olmama yarıyor. Fakat bu şekilde hatalardan maçlarda hiç bir şey yapamamak ta transfer konusunda yaşadığım hatalardan daha çok olmasa da insanı çileden çıkartıyor..
    Last edited by Ömer Dağdelen; 06-04-2014 at 03:56 AM.