Results 1 to 6 of 6

Thread: Adelet . Hayır top elevende bu yok.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    sistemin kaliteye göre eşleştirme yapması turnuva başlangıcında adaletli gözükebilir ama 2 seviye üste bir oyuncu 3-4 transfer yapınca takımlar arasında uçurum oluşuyor. bu durumu neden gözardı ediyor top eleven yönetimi acaba. ben 14. seviyedeyken bu sezon kupada 2 kez 15. seviye 3 kez 16. seviye 1 kez de 17. seviyede takımla eşleştim yarı finale kadar ve elendim kendi seviyemde takımlarla eşleşemedim bile.

Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Quote Originally Posted by İbrahim Daniş View Post
    sistemin kaliteye göre eşleştirme yapması turnuva başlangıcında adaletli gözükebilir ama 2 seviye üste bir oyuncu 3-4 transfer yapınca takımlar arasında uçurum oluşuyor. bu durumu neden gözardı ediyor top eleven yönetimi acaba. ben 14. seviyedeyken bu sezon kupada 2 kez 15. seviye 3 kez 16. seviye 1 kez de 17. seviyede takımla eşleştim yarı finale kadar ve elendim kendi seviyemde takımlarla eşleşemedim bile.
    Ben de sizin seviyelerdeyken aynı durumları yaşadım.Sizde ilk günden transfer yapmayın birkaç gün bekleyip öyle yapın hem token açısından hem de bu konu açısından fakat malesef durum bu bende isterim kupa ve şampiyonlar liginde aynı seviyedeki takımlarla eşleşmek ama format bu ne yazık ki