Originally Posted by
Ercan Mehmet Minkil
Selam Menajerler ;
Bir konuya açıklık getirmek istiyorum. Burada benim görevim sizlerin hatalarını çözmesi için yol göstermektir.Benim hatalarınızı çözecek sistemim yok bu yüzden konuşmalarınızı forum kuralları çerçevesinde yapınız.Yapmadığınız takdirde örnekleri de çoktur ve bu kişiler üst yerlere bildirilmektedir.
625 TOKENİN GELMEMESİ KONUSUNA DEYİNECEK OLURSAM;
Destek Ekibimize buradan ulaşabilirsiniz diye açtığım konunun altına 625 tokenim gelmedi yazan "aydemir" adlı menajerimizin yazıları hoş karşılanmadı.Bu forum bana ait ve kurallar çerçevesinde desteğe yazıp bunu da tam izah edemediğinizden size Facebook adresimi ekleyip bu konuda nasıl bir yol ilerleyeceğinizi anlatacaktım.Sizin dediğiniz ise buraya yazarım kayıtlı değil mi herşey ? Böyle bir ithamda bulundukça nerde olursanız olun pek bir yardım alamazsınız.Benim görevim size 625 tokeni vermek değil bu Top Eleven'ının baştaki destek ekibindeki tam teşekküllü donanımı ile olabilecek bir şey ! Bu yüzden artık sadece destek ekibimizle iletişime geçiniz size yol göstereceğim en son şey bu ötesi de olamaz !
İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederim.