Results 1 to 10 of 22

Thread: Antrenman sonrası bınus kazanımı sorunu

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Newbie
    Quote Originally Posted by heraklit View Post
    Birden fazla oyuncuya antrenman yaptırdığınızda artışların kime dağıtıldığını öğrenmek için her bir oyuncuyu kontrol etmeniz gerekmektedir. 10 oyuncuya antrenman yaptırdınız diyelim ve +1 top sürme kazandınız. 10 oyuncuya birden dağıtılmaz, 10 oyuncudan yalnızca birinde böyle bir artışı görebilirsiniz.
    sorun o deıl tek te yaptırdıgımda kazansa bıle eklenmıyor oyuncunun gucune lıstede kazanmıs gorunuyor ama eklenme yapmıyor.

Rookie
    Quote Originally Posted by putumku View Post
    sorun o deıl tek te yaptırdıgımda kazansa bıle eklenmıyor oyuncunun gucune lıstede kazanmıs gorunuyor ama eklenme yapmıyor.
    Şimdi anladım dediğinizi. Bu sıkça karşılaştığım ve deneyimlediğim bir şey. Dediğinize tamamen katılıyorum. Antrenman sonuçlarıyla bireysel beceri istatistikleri tam tamına uyuşmayabiliyor. Ancak bir gelişim var mı? Kesinlikle öyle olduğunu düşünüyorum. Antrenman sonucunda hiçbir +1 görünmemesine karşın oyuncuda yüzdelik artışına defalarca şahit oldum. Fakat gelgelelim bu teste kapalı bir durum. Doğruluğu teste bire bir açık değil.