Oyun esnasında kupa maçında oyun bakıma alındı elenmek hatta yenilmek zorunda kaldım bu durumu telafi edin. !!!!
Printable View
Oyun esnasında kupa maçında oyun bakıma alındı elenmek hatta yenilmek zorunda kaldım bu durumu telafi edin. !!!!
artık ya token verirsiniz yada bişey yaparsınız
Neden ben 37.2 gucle hep benden 10 qat zaiflar beni yeniyor? Taktik biliyorum her seyi okumusum yene kayb ediyorum? Biri bana bunu anlatsin! Ne oldu 5 catdim takimim guclu zaiflari yenemiyorum!!!!!!!!!!!! sahin1981@rambler.ru bekliyorum
biri bunlara cevab veriyormu???
Cevap veren yada dikkate alan yok arkadaslar bosa vakit kaybetmeyin :) forumun moderatoru kayip. Adminlere bildirdim gerekli islemi yapacagiz dediler fakat onlarada inancim yok :) bu arada yenilme meselesi olur bazen ama nasil yenildiginde onemli. Taktik anlayisinda mi eksiklik var? Hangi taktikle hangi takima yeniliyorsun?
Arkadaslar..Halen anlamdiginiz bir nokta var bu oyun tamamen para kazanma modunda kurulmus...2 saatte yakin msj lara bakiyorum.herkezin derdi nerdeyse ayni..ben guclu takimim neden seviyesi dusuk bir takima yeniliyorum...eminim ki bunu Top Eleveni yapanlar kendileride bilmiyordur..Adamlar oyle bir system kurmuslar tamamen Soygun uzerine!yapilmistir..Deminden beri 10 A yakin dosluk maci yaptim inan bana hermacda 1 adamim sakatlandi..kondusyon 0..morel 0 ama inan genede mac kazana biliyorum..dusunun artik Top elevenen ne kadar hille uzerine kuruldugunu..Onceleri tokken satin aliyordum..suana kadar 200 euro yu geckin para yatirdim..ama inan zere kadar bir faydasi olmadi 3 sezondur sampionlugu kaciriyorum..olmadik yerlerde basit takimlara yeniliyorum..
Laffin ozu su...Eyer akiliniz varsa bir Cent bile vermeyin Bunlara...benden uyarmasi...simdi bunu yazdim diye belki beni Top eleveni kotuluyorum diye suclayacaklar belki ama alaksi yok...eyer Top eleven sizlerin yazdikalrin Cevabini vere biliyorsa Helal olsun Derim Ama inan Kendileride BIlmiyor..Oylesini Bir System yapmislar bizim gibi salaklarda 3-1 aliyoruz!!! Kusura bakmayin arkadaslar..cunki gercek buuu
Attachment 7765 umarim bunun bir aciklamsi vardir??
Attachment 7766 Iste Arkadaslar TOP ELEVEN NE KADAR KALLES bir SYSTEME SAYIP OLDUGU SIZE ISPAT EDIORUM...
HER BIR MACIMDA ADAMLARIM SAKATLANIYOR...ILK 11 KURACAK ADAMIM KALMADI YANI HERMAC HUKMEN YENIK SAYILIYORUM ELLIMDE SADECE 10 FUTBOLCU KALDI...TOP ELEVEN HIRSIZIN ONDE GIDENI...ADMIM BUNUN BIR ACIKLAMSI VARDIR UMARIM...VEYA TOP 11 BIR ACIKLAMSI VARDIR...200 EURDA FAZLA PARA VERDIK SIZE ZEYIR ZIKKIM OLSUN INSALLAH...HIRSIZLARRRR
Attachment 7766 Iste Arkadaslar TOP ELEVEN NE KADAR KALLES bir SYSTEME SAYIP OLDUGU SIZE ISPAT EDIORUM...
HER BIR MACIMDA ADAMLARIM SAKATLANIYOR...ILK 11 KURACAK ADAMIM KALMADI YANI HERMAC HUKMEN YENIK SAYILIYORUM ELLIMDE SADECE 10 FUTBOLCU KALDI...TOP ELEVEN HIRSIZIN ONDE GIDENI...ADMIM BUNUN BIR ACIKLAMSI VARDIR UMARIM...VEYA TOP 11 BIR ACIKLAMSI VARDIR...200 EURDA FAZLA PARA VERDIK SIZE Do not be rude
Kaya mesajını dilinden dolayı bildirdim ancak açıklama yapılam Birincisi şu sakatlanmalar normal . Yapılcak birşey yok .İkincisi Her takım her takımı yenebilir Akhisar feneri yenmiyormu ? veya fener Chelsea yı yenmiyormu ? Ve son olarak sistemle ilgili şikayetin ;Bizim Yapıcak birşeyimiz yok beğenmiyorsan alma .
Normalmi?? neresi normal kardesim hermacda adami sakatlanir..oyle olsa ozaman futbolcu diye bisey kalmaz! Matigina basvur lutfen..evet fener akhisara yeniliyor..bu deyin olay bir milyonda bir olur..ama ne hikmetse bu top elevende hermacda yenilgi var...istersen bir bak bu yonden bir benmi Sikayet ediorum...Zaten almiyorum....:mad:
Bende üzgünüm ancak yapabiliceğimiz birşey yok benimde ne hikmetse 10 maçtır adam sakatlanmıyor biraz kondisyonla ilgili yapabiliceğim birşey yok çünkü oyun kodlarında sakatlanma oranı filan yok tamamen akıllı kodlar kendisi karar alıyor
adam kaç aydır oyuna girmiyosa düşünün sadece iki oyuncusu kalmış sahaya çıkabilecek. biri ML(sol kanat) diğeri de AMC(ofansif forvet). ikiside iki yıldız. kalecisi bile olmadığı halde 1-1 berabere kaldım.benim takımım tam kadro ve hepsi 3 ve 4 yıldızlı oyuncular olmasına rağmen. bunun gerçeklikle en ufak bi alakasını söyleyebilicek biri var mı? bu kadar saçma kurgusu olan bi oyuna para vermeyi bırakın, üstüne size para verseler oynamayın arkadaşlar.
kardeş bu oyunda soygun olduğu gerçek, neticede sırp malı oyun, sırpların da ne kadar aç gözlü ve kalleş olduğunu tarih okuyan bilen herkes iyi bilir, oyundaki mantık şu takımı güçlü olan adam zaten top elevene bağımlı adamdır, oyundan kopması zordur, amaç pek ilgilenmeyen zayıf takım sahibini oyuna çekmektir, bir nevi oruçlu olup su içemeyen adamın ağzını su ile çalkalaması gibi, ben 21. seviyeyim bu oyunda çok şeye şahit oldum, olay bundan ibaret....
Attachment 7863 Kardesim benimde demek istediklerim bu Top Eleven aslinda guzel oyun..Ama hatami diyeli Hilemi diyelim cok oluyor..Sana ben yuzde yuz katiliyorum..bu palastigim ornek birsey baka bilirsin..bunun bir aciklamasi varsa Adim lutfen cvp ver..eyer sende Birsey bilmiyorsa artik diyecek bisey kalmiyor...
bu oyuna dünyanın parasını harcadım yeter artık ya benimle kıyaslanmayacak takımlara mağlup ediyosunuz beni her maçta 2 tane 3 tane sakat veriyorum bu sondu bu oyuna daha kuruş harcarsam adam değilim böyle yaparak sadece müşterilerinizi kaybedersiniz top eleven benim için bitmiştir iyi enayi buldunuz kendinize artık yemezler
Ya arkadaşım reklamlarınızdan Supersonicads den "Hediye kazanma şansı elde edin" 56 Tokens veriyor diye Cep telefonu aboneligi yaptım hiç bişi vermedi yalan yanlış reklamlar nie koyuyorsunuz benim paramı nie boşa alıyorsunuz ya bana 56 tokensimi verin yada paramı geri verin bu ne böyle kardesim
Arkadaşlar ; Bakın gerçekten oyun kararları kasıt olarak almıyor 10 maçtır sakat vermiyorum ben .Farklı birşey o sistem tamamen otomatik olarak atıyor
System mukkenbel ayarlanmis kimin maci kazanacagini daha onceden ayarlanmis sanki..maci bittiminde hep bakiyorum istastikler icler acisi hermacda...artik kanat getirdim bilincli oldugunu admin sen ne dersen de ama gercek birsey var ortada bu systemle oynuyorlar...hermacda icler acisi bir istastik olurmu allah askina!!!..hermacda nerdeyse kornerden gol yiyorum...hermacda futbiolcularim kirmizi karti ve sari karti var..olmadik yerlere penalti veriyorlar karsi tarafa...bu hermacda ayni..benim attaklarim hermacda ayni anlatimda ayni sekilde engeleniyor...adim kusura bakma ama inan bu saatten sona bu oyunda hile yok diye beni kimse inandiramaz...hersey ciplak gozle ortada saygilarimla..
Madem inanmıyorsunuz size sayılar ve mantık ile anlatıcam :
Facebook applere 2 gb yer veriyor maximum ancak teli olan bilir 100mb mi ne top eleven
Mantıklı olsun hiçbir coder(Bende yazılım mühendisliği öğrencisiyiim) 100 mb ye olayları önceden kararlaştıran bir sistem kodluyamaz.
Top eleven sistemi anlık çalışır sistem o saniyede kod üretir madem öyle birşey var diyelim sen maçı izlemeye başlayınca takımın %8 daha iyi top yapıyor bunudamı önceden ön görücek ? 100 mb likte :D güldürme .
Penaltılar oyun mantığının temelinde var eğer oyun sistemi gerek görürse verir herkeze olabilir kasti birşey değil
Şunu bilin oyunun kimseye art niyeti yok olay bu
Kusura Bakma Admin Kardesim ama gercekten inandirici gelmedi anlatiklarin..ben senden bir aciklama istedim daha onceden ama bir aciklama yapmadin en son foto paylastim istersen biraz yokarilara bak,KArsi tarafin 3 adami sakatlaniyor ve maci 3-0 almasini biliyor..ehh artik bundada kasit yokdersen..aglarim simdi!..adim kardesim benim mantigimin cozemediyi bisey var..madem system otamatik yapiyor herseyi..ozaman ortada bi durum var..bence bu system cok para harcayanlarin canina okuyor sanirim..cunku herseyi dort dortluk yapiyorsun..
ama dusuk takima yenilmekten kurtulamiyorsun...dusun 10 mac arka arkaya admin sakatlaniyor..hermac adamin ceza yiyor..bunlar sence systemin otamatik ayarimi??SAygilarimla kardesim