Originally Posted by
putumku
valla ksuura bakma baska taktık ve degısıklık uyguladım sacma sapan takımlar haen yenıyor ben bu oyun boyunca cok guclu takımlardan bıle 5 6 gol ustu yememısken ne hıkmetse bugun 8 tane bır takımdan gol yedım ben bukadar sacmalık gormedım hıle hurdayla oyuncu gelıstırenlerın takımlarını goruyoruz hepsı ınternette var sen bır cozum adamı degılsın lakın rpaorun gıdıyor en azından ben oyunu bırakıyorum arkadaslarımda bırakıcak zatne onlarda aynı durumdalar oyunu severek oynadıgımdan bu kadar sure bekledım ama rezıllık dız boyu ya o kadar sacma kı 8 yedım bır takımdan boyle ı sacmalık yok yahu
8 yedıgım takım 290 ben 289 gucundeyım boyle bır fark olamaz yahu benım butun adamlarımın 4 oynama ıhtımalı yok butun adamlar 4 5 6 ratıng le oynuyor ya boyle bır sey varmı moraller ıyı kondısyon ıyı gucler denk neredeyse adam her takıma 7 8 10 atıyor bu adamların oldugu lıg de ben ne oynucam mılletımı eglendırıcem ksura bakmayın ya bunu nasıl ıletıyorsanız ıletın boy le oyun olmaz boyle guncelleme olmaz .
yahu o kadar sınırlıyım kı su anda reel bır sahıs olsa gırtlagına yapısırım adamın 8 gol ne demektır ya dakka baıs adamlar tak tak gol atıyor 3 stoprı olan takıma tek forvet le 8 gol atamazsınız mantık dısı bu yanı boyle bır sıstem yok dunyada
neyse kardesım 39 yasındayım kardesım dedım bılmıyorum kucukmusun buyukmusun shaıslara ılet ben bırakıyorum ay sonu ıtıbarıyle duzelmıyorsa yenı gınclelemedne sonra sılıcem hesabımıda bole gıtmez bosuna sınırlenıyoruz bosuna zaman harcayıp bunlara para kazandırıyoruz.