Results 1 to 2 of 2

Thread: Arda Turan’a sürpriz kutlama

  1. #1
    Turkish Forum Moderator Ercan Mehmet Minkil's Avatar
    Join Date
    Nov 2014
    Location
    Turkey
    Posts
    2,825

    Arda Turan’a sürpriz kutlama

    Barcelona'nın Atletico Madrid ile oynadığı maçın ardından soyunma odasında Arda Turan'ın doğum günü kutlandı.

    Arda Turan’a sürpriz kutlama-arda-neymar-31-01.jpg

    La Liga’nın 22. haftasında Atletico Madrid engelini aşan Barcelonalı oyuncuların dün soyunma odasında Arda Turan’ın doğum gününü kutladığı ortaya çıktı. Maçın ardından Arda Turan’a sürpriz yapan Barcelona futbolcular, ‘İyi ki doğdun’ şarkısı eşliğinde pasta kestiği bildirildi.
    Brezilyalı yıldız Neymar, İnstagram’da Arda ile fotoğrafını yayınlayarak, “Doğum günün kutlu olsun, kardeşim. Tanrı seni kutsasın.” dedi. Arda ise Twitter hesabından bir mesaj yayınlayarak doğum gününü kutlayan herkese teşekkür etti.

    Arda Turan mesajında, “Umarım bu yıl benim için ve kulübüm için harika olur. Tekrar teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Jun 2019
    Posts
    10
    Sayın Admin biliyorum size sormak istediğim şey bu balığın altında uygun değil bu yüzden K.bakmayın. ben stadyum yükselmesi yapmama rağmen ( 21k) taraftar katılımı : 11.5k / 11.5k şeklinde oluyor yani Stadyumun kapasitesi 21k ama 11.5k gösteriyor bunun nedeni nedir ve sorunun çözümü için ne yapmalıyım? Not: otoparkı yükselttim , bilet fiyatlarını en düşük tuttum fakat bunları yapamama rağmen sorun çözülmedi.