Najnovija izjava PREDSJEDNIKA HNS-a
Najnovija izjava PREDSJEDNIKA HNS-a
Da dobar, najbolji kojeg je Hrvatska imala, uzor, genije...a sad...ne mogu da se sjetim uopce da sam ga nekad gledao drugacijim ocima..bas cudan osjecaj.
Sjecam se tekme sa Danskom na Euru, kad je lobao Petera Schmeichela na EP, nakon te pobjede svi smo izasli na ulice, vecina smo imali njegove dresove, glumili da smo Suker...eh kako lijepa vremena
Simic je bio ok ali nisam mogao protiv sebe, priustio mi je jako puno boli, doslovno, plakao sam na stadionu kao kisa a poslije tekme 3 dana sam osjecao nevjerovatnu tugu i vjeruj mi ne pretjerujem...nikad mu to nisam oprostio.
Sta mislis na koju tekmu ciljam?
Simic je bio ok ali nisam mogao protiv sebe, priustio mi je jako puno boli, doslovno, plakao sam na stadionu kao kisa a poslije tekme 3 dana sam osjecao nevjerovatnu tugu i vjeruj mi ne pretjerujem...nikad mu to nisam oprostio.
Sta mislis na koju tekmu ciljam?
Everton - Mancester
moram reci da sam prijatno iznenadjen. ocekivao sam da Mancester ima posed lopte a da Everton daje golove ali eto...
Go Mancester!
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522
Kloppova debitantska utakmica na klupi Liverpoola završila je 0-0 protiv Spursa u gostima. To je dobar rezultat jer je Liverpool osakaćen ozljedama, dugo nije odigrao bez primljenog gola, a s druge strane menadžer Tottenhama Pochettino je dobio nagradu za najboljeg u EPL za 9. mjesec. Vidjela se promjena u igri, veća agresivnost na loptu, više trke, manje odugovlačenja u akcijama, manje nepotrebnih dodavanja, ali primjeti se nedostatak kvalitete i odsutnost krucijalnih igrača. Ako se po jutru dan poznaje (kako kod nas kažu), rezultati Liverpoola bi trebali biti puno bolji.
Ex top eleven player
Iznenadio me Inter dobrom igrom. posle blamaze protiv Fiorentine ocekivao sam pobedu Juventusa.
Inter bolji u prvom a Juve u drugom poluvremenu. dobra tekma.
ФК МЕДАК II - 62 x Liga; 33 x Liga Sampiona; 21 x Kup; 3 x Super Liga: 2 x Super Kup
nastupi: Frisanco (AMR) 771, golovi: Frisanco (AMR) 768; asistencije: Frisanco (AMR) 522