Quote Originally Posted by Duhan Tutkun View Post
Admin ben son zamanlarda kendi sahamda anormal yenilgi ve puan kayıpları yaşıyorum.Deplasmanda 3-0 berabere kaldığım oyuncuya kendi evimde ilk yarı 2-0 yenik düştüm neyse ki 2. yarı 2 dk da 2 gol atarak berabere bitirdim.Bunun yanı sıra lig sonuncusuna evimde 4-1 yenildim halbuki deplasmanda 1-1 berabere kalmıştım o da son dakika golü puan kaybım olmuştu.Kadro dizilişlerim ekrandaki 2 şekilde görebilirsin.Bu arada daha önceden 2 orta saha+2 kanat+1 forvet şeklinde de oynuyordum ama taktikten vazgeçip bunları uygulamaya karar verdim.
Sürekli Olarak Maç Kaybı-kadro-1.jpg
Sürekli Olarak Maç Kaybı-kadro-2.jpg

Her maça çıkmadan önce mutlaka kadromu rakibe göre ayarlarım ve takımın morallerini en kötü çok iyi olarak ayarlarım.Her maçımı gece saat 3 de olsa bile kaçırmam izlerim ve ligdeki puan durumu ise bu;
Sürekli Olarak Maç Kaybı-lig-s-ras-.jpg

Oyuncularım resimde görüldüğü gibi orta saha 34/27/27/33/33/26/29 olmak üzere toplam 7 oyuncum var forvet de 30/28/22 puanlı 3 oyuncum defansdaki oyuncularımın defans özeliklerindeki minimum puan beklerde 31 merkezdekiler ise 36/38 puanda.O kadar güçlü transferler yapmama rağmen imkansız yenilgiler alıyorum ne önerirsin?
Bu arada resimdeki sağ orta sahada bulunan ansorge adlı oyuncuda normalde ok işareti yok o yanlışlıkla olmuş.
Selamlar;

Defans bölgeni çok geri çekme baskı yiyebilirsin.