forma almak için bir aydan fazla oldu token biriktiriyorum, dün trabzonspor formaları vardı bu gün tokenlerimi tamamladım ama formalar yok. nereye gitmiş olabilir?
Printable View
forma almak için bir aydan fazla oldu token biriktiriyorum, dün trabzonspor formaları vardı bu gün tokenlerimi tamamladım ama formalar yok. nereye gitmiş olabilir?
Teşekkürler
Ben vardı diye hatırlıyordum ancak siz daha iyi bilirsiniz :) Bu arada peki Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş gibi takımların forma ve amblemleri gelecek mi ?
1 senedir iletiyorum şuanlık anlaşma yapmamışlar.Bende sizin gibi çok isterim takımlarımızın logo ve formaları olsun.Olana kadar da sizlerden destek bekliyorum.Sayımız çok olursa arkadaşlarınıza iletirseniz onlarda forumda buraya isteklerini yazmaları halinde eminim mağazada yer alacaktır.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Anladım bunun için gerekirse ben ticketler atarım bol bol umarım en yakın zamanda gelir :)
Bu arada bakıyorum da bizim forum galiba diğer forumlar arasında en sönük kalanı çünkü hiç kimse girmiyor çok aktif kişi de yok :)
Aktif var aslında az buçuk fakat konulara katılan yok :) Ama dediğin gibi diğer forumlar bizdeki menagerlerden daha aktif. Forma ve logo için de farklı menagerin forumumuza giriş yapıp "öneri ve istek" kısmında bunu dile getirmeleri lazım.Bu şekilde çoğunluk arttıkça uygulanması kısa zaman alır diye düşünüyorum.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Hocam peki buradaki forumda olan konuları, yorumları vs. ticket gönderdiğimiz adminler inceliyor mu yani buraları da dikkate alıyorlar mı ?
Anladım. Önceden sizinle beraber birkaç tane admin bulunmaktaymış incelediğim kadarıyla. Dün zaten bu konuyla ilgili ve oyuncu satma, görüşmelerle ilgili 2 tane ticket attım :) En yakın zamanda güncellemeler olacak diye cevap aldım umarım düzenlemeler olur :)