Attachment 56176
Artık her turda resimdeki gibi bir rakibim olmaya başladı. bunlar Roman Abramoviç' in akrabaları olduklarından mı, yoksa hilesini bulduklarından mı bu şekilde kadro dizebiliyorlar.
Printable View
Attachment 56176
Artık her turda resimdeki gibi bir rakibim olmaya başladı. bunlar Roman Abramoviç' in akrabaları olduklarından mı, yoksa hilesini bulduklarından mı bu şekilde kadro dizebiliyorlar.
Sabancı grubuna mı denk geliyosun hep :D
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kupa değil ya. Adamlarla aynı ligdeyim :) Hatta daha önceki rakibime arkadaşlık isteği göndermiştim acaba bot mudur diye. Hepsinin resmini çekip yolluyorum. Lig seviyelerinden anlarsınız zaten bir anormallik olduğunu :)
Şımarık zengin züppeleri :)
Attachment 56269Attachment 56270Attachment 56271Attachment 56272
Bunda bence bir sıkıntı yok adama baksana 1.5 senedir oynuyor nerdeyse ve son sezonda da zaten hiçbir kupa başarısı yok bu kadroyu kurması, stat kapasitesi, diğer bölümler doğal bence bir şey yok bunda :)
Seviye atlamama gibi bir durum oluyomu ya? Bende her sezon gözlemciden 2 iyi oyuncu alarak sezona başlasam işimi görür diye düşünüyodum :D
Bende tüm oyuncularımı gözlemciden alıyorum :) Beni gören gözlemciden almak zorunda kalıyor gibi ligde gözlemci oyuncu alan 5-6 takım var onlarda olmasa işim kolay olacak ama :D
Attachment 56874