Son 6 maç 6 mağlubiyet.. İlk 5 maçtan sonra resmen çakıldık.
Originally Posted by loko34 Son 6 maç 6 mağlubiyet.. İlk 5 maçtan sonra resmen çakıldık. Taktiğin nasıl paylaşabilir misin?
Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil Taktiğin nasıl paylaşabilir misin? İlk sayfada var üstadım. Senin taktikle aynısı..
Originally Posted by loko34 İlk sayfada var üstadım. Senin taktikle aynısı.. Taktik derken demek istediğim diziliş değildi " Takım anlayışı-Pas yönü-Pres tarzı-Top çalma tarzı-Pas atma şekli-Markaj tarzı "ayarlarını görmek istedim
Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil Taktik derken demek istediğim diziliş değildi " Takım anlayışı-Pas yönü-Pres tarzı-Top çalma tarzı-Pas atma şekli-Markaj tarzı "ayarlarını görmek istedim Onlarda senin verdiklerine aynı )
Originally Posted by loko34 Onlarda senin verdiklerine aynı ) O taktikte oyuncu istatistikleri iyi oyuncular almaya çalış.Dün ben 5 maç kala Şampiyon oldum ve bu taktik dizilişi 46.seviyede de kullanacağım.
Originally Posted by Ercan Mehmet Minkil O taktikte oyuncu istatistikleri iyi oyuncular almaya çalış.Dün ben 5 maç kala Şampiyon oldum ve bu taktik dizilişi 46.seviyede de kullanacağım. Az önce biten maçta 6-0 yenildim
Forum Rules