Results 1 to 3 of 3
Like Tree3Likes
  • 1 Post By AYKUT35
  • 1 Post By Chaosaoz
  • 1 Post By oguzkaganaslan

Thread: Bonuslar

  1. #1
    Newbie
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    7

    Bonuslar

    Maç esnasında hangi bonusları basıyorsunuz..Ve ya hangi bonusları basmak yerinde olur..
    Ayrıca 4-1(dmc)-1(mc)-1(amc)-3(aml-amr-st) oynuyorum..Bu dizilişte taktikler ise sert hücum-ortadan-kısa-açık-yüksek-normal-bölgesel-kapalı..
    Ama çok sakatlık geçirmeye başladık ya da gol atar atmaz golü hemen kalemizde buluyoz..Tabi ki her yiğidin yoğurt yiyişi farklı ama bariz yapılan bir hata varsa yorumlarınızı beklerim.

  2. #2
    Newbie
    Join Date
    Jan 2020
    Posts
    1
    Sistem konusunda ahkam kesecek kadar tecrübeli olmasam da oyuncu kalitesine göre sistem belirlemenin daha iyi sonuç verdiğini düşünüyorum . örneğin gol özellikleri iyi bir kanat oyuncun var (aml) .bu oyuncu takımdaki en iyi oyuncun . ama orta sahan o kadarda kaliteli değil . bana göre burada bu oyuncuyu forvete yakın bi bölgede oynatıp topu en kısa yoldan (uzun top) oyuncuyla buluşturup sonuca gitmek daha mantıklı . orta saha oyuncuların kuvvetli ve stoperlerininde pas özellikleri iyi ise ozaman kısa pas oynatılabilir . bence elindeki kadroya göre sistem kurmak daha faydalı. Sakatlık konusu ise sanırım oyuncuların enerjisi 85-90 seviyesinin altında oynarsa sakatlanma riski artıyor. Mümkünse 90 üstü tutmakta fayda var .

  3. #3
    Newbie
    Join Date
    Oct 2022
    Posts
    4
    Maç esnasında özellikle deplasmanda oynuyorsam öncelikle topa sahip olma bonusunu kullanıyorum. Eğer yenik duruma düşersem ve gol atmaya ihtiyacım varsa veya özel sponsordaki görevleri tamamlamak için çok gol atmam gerekiyorsa hücum bonusuna geçiyorum.