1Likes
-
Draga Super Moderator, apreciez ca dupa aproape o luna in care sunt sigur ca ai analizat indeaproape ideea mea mi-ai oferit si un raspuns. Nu poate decat sa ma bucure ca ideea mea a fost citita si analizata iar din ea s-a extras cu o acuratete impresionanta aproape jumatate de rand. O sa mai extrag si eu jumatate de rand ca sa facem un rand impreuna " Cu niste sume bine gandite, nu ca exemplele mele din paranteza " Mai departe o sa-ti spun peste ~2 luni daca pot sa iau lejer 50 jucatori free agent cu 70 tokens ( e lesne de inteles de ce 2 luni ) si pe cati dintre ei si reusesc sa-i vand ( din moment ce 90% din cei " free agent " sunt peste 32 de ani si nu bideaza nimeni la ei pentru ca lumea considera ca nu merita nici macar un amarat de token ) Ideea fiind prost gandita sper sa fie corectata ( morfologia propozitiei "Ai gandit prost idea" indica ca ideea este buna, doar continuarea este gresita ) Eu, personal o sa continui sa incerc sa vin cu ceva bun, pozitiv din simplul motiv ca sunt curios daca va fi si implementat. <3