Pentru ca toti cei ce nu sunt din US / UK / CA se plang pe buna dreptate de lipsa ofertelor free ( tasks / register etc. ) pentru a obtine tokens ar fi dragut ca sa existe si oferte pentru a cumpara tokens cu banii din joc. Din moment ce la Club Shop exista optiunea Bank loan ( 4.6M - 25T , 9.2M - 45T , 18.4M - 85T ) sa existe si o optiune inversa ceva gen ( cu 4.6 mil. sa poti cumpara 10 tokens, cu 9.2 mil. sa poti cumpara 30 tokens si cu 18.4 mil sa poti cumpara 70 tokens )

Cu niste sume bine gandite, nu ca exemplele mele din paranteza cred ca nu ar dauna vanzarii de tokens, pentru ca pana la urma nimeni nu face munca pro bono si jocul a fost gandit pentru castig. Sensibilele scaderi la vanzarile de tokens care ar exista daca s-ar implementa si conversia mea de mai sus cred ca ar putea fi stinse prin 1-2 micute bannere publicitare care sa aduca un 0.00000000000000000000001$ per click. ( doar sunt peste 11.567.495 de playeri, NU? )

Pe langa faptul ca ar face mai multa lume sa fie online la ora jocurilor ( 8% = sansa mai mare sa castigi = faci mai multi bani = ai putea sa cumperi tokens ) jocul s-ar mai si echilibra si nu ar mai fi o asa mare prapastie intre noi, europenii si ceilalti de pe alte continente.

O competitie mai stransa cred ca ar genera un mai mare interes, nu? Echilibrarea balantei ar genera si mai mult interes din partea celor care au o echipa mult prea puternica fata de celelalte din campionatele lor ( din dorinta de a nu fi prinsi din urma ) si ar genera mai multa truda si pentru cei care acum fac 1-2 tokens pe zi

Pana la urma daca cei din UK / US / CA care au salarii in medie de 10 ori mai mari ca noi au o gramada de taskuri, oferte si toate cele de pe urma carora pot castiga DESTULE free tokens la ce nevoie mai e pentru ei sa cumpere cand inregistrandu-se in 10 minute pe 3-4 site-uri si facand 3 survey-uri fac lejer 30T intr-o zi, pe cand noi, " ghinionistii " facem 1-2 sau intr-o zi norocoasa 5.

Mai departe cu ceva retusuri cred ca punctul meu de plecare este bun, bineinteles daca exista si dorinta din partea celor ce pot aduce modificari jocului.

Ar fi dragut ca pe langa rubrica sugestii sa se mai adauge si o rubrica in care sa se arate ce modificari au fost aduse jocului din sugestiile utilizatorilor