Salutare,

Sunt nemultumit pentru ca tocmai am pierdut in fata unui adversar din China, care baga "bani" nu gluma, si cred ca mai umbla si cu manevre, hai sa va povestesc, poate a mai patit careva.

Deci, eu 113 % el 122% , il domin, cat de cat, nu a avut nicio faza de joc, 0 barat, si in a doua repriza, face o schimbare, a scos atacantul si a bagat un mijlocas ofensin, toate bune, imi da un gol, egalez, si dupa, iau rosu, am vrut sa fac schimbari ca sa nu joc in 3 fundasi, nu am putut face schimbare pana la sf meciului, si nici macar o improvizatie sa fac, a trebuit sa joc fara fundas dreapta...si in plus de asta, in incercarile mele de a face inlocuirile corespunzatoare, tot imi dadea conexiune pierduta, si am o banuiala ca nu a fost netul meu de vina, pentru ca meciul continua si se vedea ca e ok, din punctul de vedere al conexiunii mele la internet....

Vreo opinie?
L-am reclamat la unul din oameni de la asistenta cu care am tot vorbit de mai multe ori, chiar nu-mi pasa ca am pierdut, dar macar daca tot pierd, sa pierd meritat...

O zi faina si bafta la toti