la un 4-5-1 normal ar fi ok sa joc asa? abia am inceput sa joc jocul acesta si nu prea am habar de el.
Iar la tactica?
Printable View
la un 4-5-1 normal ar fi ok sa joc asa? abia am inceput sa joc jocul acesta si nu prea am habar de el.
Iar la tactica?
Sincer dupa mine am jucat un amical cu unu mai slab ca mn si am pierdut cu 3-4 zero incerca 3-5-2 ii destul de buna eu pe aia stau si in al doilea sezon(akm is in al treilea) am luat cupa +locu 1 si am fost eliminat in semifinale.. la u.c.l
da...am fost eliminat din cupa de o echipa net inferioara, so am schimbat pe un 4-1-3-2 dar nu stiu ce tactica se potriveste si cum sa pun sagetile sau ma gandeam la un 4-4-2 clasic?
ar ajuta daca ai pune si o poza cu echipa ta :) pentru a ne da seama mai exact ce si cum
Foarte bine poti juca 4-4-2 cu ST, ML si MR inainte.Eu asa joc cu cei care sunt cam la aceasi calitatea ca a mea, da doar acasa.Poti sa iti schimbi tactica in functie de adversar atunci cand joci acasa.Daca adversarul e slab poti sa joci foarte ofensiv pentru a face un golaveraj bun.Iar pentru deplasare schimb la fel tactica in 4-1-4-1 cu ST in fata. Dar tot asa, depinde de cat de bun e adversarul. Asta dupa cum vezi e o tactica putin mai defensiva dar care este destul de greu de batut