Attachment 4074 Ce credeti? E ok?
Printable View
Attachment 4074 Ce credeti? E ok?
eu o vad destul de ok si sper ca mergi bine si in campionat , champions , in cupa e mai complicat :D
Iti mai trebuie un fundas dreapta. Cum merge cu o echipa asa ofensiva? Ce golaveraj ai in campionat?
cred ca nu are :))) ... eu joc 3-4-3 si mi se pare mult mai eficient decat 4-3-3 , azi fac teste vs 4-4-2 :D
am dat 40 de goluri . sunt pe 4 dar la 3 pct de locu 2. nu-i asa rau
Sa-ti mai iei totusi un om de banda dreapta, ca daca e suspendat sau accidentat cel pe care il ai esti in aer. In rest este ok echipa.Bafta.
Attachment 4126
Acum vreau sa-l mai iau pe asta. si ar fi cam gata cu transferurile pe sezonul asta. :cool:
cu 2 token ? ... nu stiam ca sa pot lua jucatori asa ieftin :D
Vise taica, vise. ;)
Ironic ... cand am vazut formatia lui "topfriend am crezut ca e un boot de nivel 1~4 care nu are habar si ca nu stie daca formatia lui e ok !
Apoi ... vad ca vrea sa liciteze la un jucator de 79q ...
"topfriend posteaza si tu un screen cu "trophy room" ca esti nivel 12 !
Attachment 4175
Nici prea bine nici prea rau.
Attachment 4176
Si asta e un jucator luat cu 1 Token :P
La cate green pack are eu ma bagam la un power train la ceva jucator tanar !
Cum naiba poate invata un atacant abilitatea speciala aparare penaltiuri?
;);)
Acum serios, jucatorul asta din imagine, catigat cu un token, am vazut ca invata abilitatea asta.
cand castigi un jucator, inchizi fereastra lui si o redeschizi iti apare ca invata aparare penalty-uri dar in lot sau inainte de a-l cumpara nu e asa
http://s24.postimg.org/6dlysr3ad/chelsea2.png
Asta este actuala mea formatie...ce spuneti as avea succes cu ea sa ajung si eu printre primele 3 echipe,si daca nu ce ar trebui schimbat?
Joaca Top Unsprezece strategii care sunt bine
Pentru cei care doresc să clubul vei câștiga mereu jocul trebuie să stabilim o strategie bună este principalul am Formare, Formare plus, avem, de asemenea, să aibă sfaturi și trucuri.
avem o varietate de strategii, sfaturi și trucuri, care sunt bune vă rugăm să vizitați blog-ul nostru la:
TOPINDOONE | Your Blog Description
Poate fi util pentru club!
Comentariile și sugestiile dumneavoastră sunt foarte utile pentru perfecțiunea de clubul nostru:):)