3Likes
-
2
Post By valentin pndl
-
1
Post By spooku
-
Eu am jucat primele 3 sezoane cu sistemul asta, cu sageti rosii la MR si ML si sageti albastre la ambii DC, ofensiv, stil de joc mixt, pase mixte, marcaj zonal, stil de deposedare pe tot terenul, fara contraatac si fara pas la ofsaid. Ideea e ca aveam lot mai bun ca si competitorii mei, castigand sezoanele 2 si 3 si terminand pe locul 2 sezonul 1, in care am intrat cu 1 saptamana inainte de final. In toate aceste sezoane, au fost meciuri, cu echipe mai slabe, in care simteam nevoia sa joc ceva mai ofensiv, intrucat nu reuseam sa marchez sa zicem 60-70 de minute, si trebuia sa bag un AMC, inlocuind ori un MC ori un DC. Pare o echipa echilibrata, eu personal in afara de situatiile expuse mai sus fiind extrem de multumit. Am avut totusi probleme destul de mari cand am jucat impotriva echipelor 4-4-2 narrow diamond, chiar daca aveam lot net superior, in schimb nu am avut probleme impotriva echipelor 4-5-1 V, contrar celor citite pe forum.
Acum am ramas cu o idee fixa, sa aglomerez centrul terenului, de aceea joc mai mult 3-1-4-2, 3-5-2 sau 3-4-1-2.
Tags for this Thread