Results 1 to 10 of 14
Like Tree1Likes

Thread: Cupa

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Rookie
    Calificari, primul meci, contra lvl 6. Sper ca voi reusi sa fac un meci bun in deplasare.

Cupa-meci-cupa.jpg

Newbie
    In CUPA intri in functie de calitatea echipei tale. Tu avand o echipa excelenta pentru nivelul tau e normal sa pici cu cei de nivel mai mare. Faza e ca pana la sfarsitul sezonului acewl jucator de lv 6 isi poate cumpara un jucator care pentru tine ar avea 9 stele...
    Incearca ca la inceputul sezonului sa ai catriva jucatori slabi in echipa pentru a a vea o calitate mai mica- astfel vei pica cu adversari mai slabi.

Rookie
    Mersi frumos pentru info, dar personal, mi se pare o tampenie. Daca Avantul Prabusirea il transfera pe Messi, nu inseamna ca va juca in La Liga. Tot in judeteana va ramane. Asa si aici, daca sunt level 2, nu mi se pare normal sa joc cu lvl 6, oricat de buna ar fi echipa mea. Pai unul de 6 isi poate face echipa de la impresar cu medie de peste 50. Si ce fac atunci? Nu-mi vine sa-mi bag ceva si sa dau delete la tot? Iti spun sigur, nu sunt eu singurul level 2 care isi face echipa de nivelul asta, mai stiu cel putin 2 persoane si mi se pare normal sa jucam unul contra altuia. Pana la urma, oricati bani as baga, sunt destui alti factori care influenteaza un rezultat.

Quote Originally Posted by sandrudumitrel View Post
    In CUPA intri in functie de calitatea echipei tale. Tu avand o echipa excelenta pentru nivelul tau e normal sa pici cu cei de nivel mai mare. Faza e ca pana la sfarsitul sezonului acewl jucator de lv 6 isi poate cumpara un jucator care pentru tine ar avea 9 stele...
    Incearca ca la inceputul sezonului sa ai catriva jucatori slabi in echipa pentru a a vea o calitate mai mica- astfel vei pica cu adversari mai slabi.