Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 19

Thread: Probleme generale !!!

 1. #1
  Newbie
  Join Date
  Aug 2013
  Posts
  5

  Probleme generale !!!

  Sunt la nivelul 25 ... deci joc de 2 ani jocul asta si am acumulat o experienta suficienta sa deschid acest topic ... zic eu !
  Ca si probleme am intalnit urmatoarele :

  1. cumpar jucatorul scrie "Asteptati" si pierd tokenii si nici jucatorul nu apare in lista mea !
  2. cumpar tokeni... incep sa licitez si observ cu stupoare ca cineva mai liciteaza 30 de tokeni ca si mine pe un jucator, uneori am impresia ca sunt in fiecare nivel de liga conturi masluite de cei ce patroneaza jocul ... si ajung sa cumpar uneori 1 jucator maxim 2 cu 60 de tokeni ... asta in ideea in care dau niste bani si uneori ii dau degeaba ... in fine...
  3. ajung pe posesie 60% pe meci si nu reusesc sa dau gol unei echipe cu mult sub nivelul meu
  4. pierd acasa cu echipe categoric mai slabe din toate punctele de vedere ... de la tactic la nivelul jucatorilor
  5. dau 50 tokeni pe un jucator... si el la statistica cu toate ca e cu o stea peste toti... primeste nota 5 nu da goluri, pase de gol cu toate ca e mijlocas si abilitate "deschizator de joc", nici nu apare in comentariile jocului ! BIG PROBLEM !!
  6. primesc gol in minutele 86-90 foarte des, (asa am pierdut campionate)
  7. Transferuri>Negocieri : primesc des oferte pe jucatori, eu de regula le antrenez o abilitate speciala, azi de exemplu am primit o oferta pe 1 atacat , pe o oferta de 130k + 5 tokeni, eu il vand doar la 150+8tokeni deoarece are la abiliatate speciala "marcator 1la1 37 puncte din 50, dar cel ce oferteaza nu vede asta si practic nu reusesc sa-l vand la suma asta !

  Astept pareri in legatura cu aceste probleme sa vedem cum le rezolvam pas cu pas.


  In concluzie ... cine nu s-a intalnit cu astfel de probleme nu e jucator ... parerea mea !

 2. #2
  Newbie
  Join Date
  Aug 2013
  Location
  Constanta , Romania
  Posts
  10
  1) Jucatorul va aparea in lista , probabil este o eroare :0
  2) Sunt si alti jucatori care doneaza foarte mult , se intampla uneori sa pierzi si peste 100 de tokeni.
  3) Nu reusesti sa dai gol acelei echipe , probabil nu ai facut bine sfaturile si tactica .
  4) Asa se intampla , multi spun ca meciurile sunt aranjate , desi nu cred.
  5) Jucatorul nu intotdeauna are evolutii bune.
  6) Nu doar tu primesti gol , este o prostie care se intampla multora
  7) Probabil nu i se pare ca suma este potrivita , se uita si la statisticile jucatorului .

 3. #3
  Rookie
  Join Date
  Jan 2013
  Posts
  90
  1) server de kko sau probleme cu netul tau, tokeni pierduti din vina lor cel mai probabil, jucatorul il ia cel care liciteaza peste tine si nu are aceasta problema. Nu cred ca Nordeus iti returneaza tokenii, dar incearca un printscreen si un tichet la ei.
  2) Sunt unii jucatori care liciteaza constant multe runde. Eu la nivelul meu i-am cam invatat si ma feresc de ei. In schimb, liciteaza uneori jucatori cu calitate medie la echipa 3 stele si ceva cate 30-40 tokeni. Daca erau cumparatori de tokeni, probabil aveau ceva calitate la echipa, deci teoria ta cu conturile masluite e discutabila.
  3) se intampla, raspunsurile lor sunt de genul - fotbalul e imprevizibil, vezi cazul celtic - barcelona......... In mod real, cred ca randomul valoreza extrem de mult in stabilirea scorului final.
  4) la fel ca pct.3 - randomul.......
  5) presupun ca au abilitati ascunse unii jucatori. exemplu - am avut jucatori care din nota 5 nu ieseau (doar in unele momente cand luau 4 ), am incercat sa-i las pe banca, sa ii bag pe final de meci. Nu vroiau si pace. Am avut un mijlocas de genul asta, a dat 2 goluri intr-un meci si a luat nota 6. Imediat dupa meci l-am vandut. Nu am gasit remediu la notele proaste ale unor jucatori.
  6) Am si pierdut am si castigat pe final. Am luat chiar 1 campionat in ultimul minut, deci consider ca se poate intampla.
  7) Incearca sa-l contactezi pe facebook si sa vorbesti cu cumparatorul

 4. #4
  Rookie Mihai Hertz's Avatar
  Join Date
  Jul 2013
  Location
  Romania
  Posts
  52
  1. Este o eroare , jucatorul iti va aparea in lista daca nu a mai licitat nimeni. :-?
  2. Sunt jucatori care baga bani constant in joc , ar trebui sa te feresti de ei .
  3. Se intampla si in realitate. Exemplu : Probleme generale !!!-1234589_635091296523051_187090232_n.png
  4. Asa se intampla . La fel ca si la 3 , se poate intampla oricand in realitate deoarece daca ai echipa foarte buna si joci cu una slaba , jucatorii au moralul mai slab decat daca ar juca cu o echipa la fel de buna, chiar daca tu il ai full tot nu joaca la fel de bine.
  5. Incearca sa le schimbi numele . :-? La mine a mers.
  6. Asa se intampla . Si eu m-am calificat in cupa in minutul 90. Ca la 3 si 4 , si Chelsea a luat gol de la Bayern in ultima secunda .
  7. Ar trebui remediat lucrul asta. Poti lua legatura cu jucatorul .

 5. #5
  Newbie
  Join Date
  Jun 2013
  Posts
  3
  un joc de kkt bazat doar pe bani care nu are nicio legatura cu valoarea echipelor . pana la nivelul 9(noua ) pe fiecare sezon investeam intre 120-150 de tokeni in echipa si lucrurile mergeau brici , dupa nivelul noua am scazut investitile la 25-30 tokeni si totul a luat-o razna . fie joc intr-un campionat cu un nivel mai mare decat am eu fie pierd in fata unor echipe care au ca valoare 8-10 puncte mai putin . azi de exemplu am pierdut meciul din cupa pe teren propriu cu o echipa de nivel 15 valoare 81,9 ,eu sunt nivel 14 si valoare 87,3. am primit doua goluri in minutele 75 si 79 posesia fiind de 60-40 pentru mine tot meciul .

  cenzurat ca o concluzie .

  licitatiile sunt trucate . am intalnit echipe care nu le-am gasit nicaieri in niciun campionat daca vrei sa vezi profilul nu poti . am licitat pentru un jucator peste mine a licitat un alt cineva si nu am mai intervenit in licitatie pierzand cum era de asteptat. surpriza a fost cand in cateva zeci de minute la transferuri pe cine gasesc acelasi jucator pe care de data asta am reusit sa il castig doar cu un token.
  Last edited by PricopGeorgeCătălin; 09-03-2013 at 04:05 PM.

 6. #6
  Newbie
  Join Date
  Oct 2013
  Posts
  1

  Aceleasi probleme generale

  Are dreptate in proportie de 80% ce spunne si cris...este un joc bazat pe statistici si nu pe investitie...ideea si scopul "lor" este ca tu sa investesti din ce in ce mai mult, gandeste-te ce s-ar intampla daca toti am investi in mod egal?si am folosi aceeasi tactica?si am avea acelasi lvl? cine ar mai pierde???

  1. "cumpar jucatorul scrie "Asteptati" si pierd tokenii si nici jucatorul nu apare in lista mea !"
  R: si mie mi s-a intamplat...mi s-a dat un raspuns din partea lor SEC...CONNECTION PROBLEM...ba esti nebun??? ca dupa aceea sa-l gasesc pe acelasi jucator la "licitatie" si ghici ce...de la acelasi club...deci nici eu si nici cel cu care am licitat nu l-am achizitionat,iar clubul nici nu exista, ca dovada am sa postez si imaginea, bineinteles ca dupa aceea l-am achizitionat...
  Probleme generale !!!-untitled.jpg
  2. "cumpar tokeni... incep sa licitez si observ cu stupoare ca cineva mai liciteaza 30 de tokeni ca si mine pe un jucator, uneori am impresia ca sunt in fiecare nivel de liga conturi masluite de cei ce patroneaza jocul ... si ajung sa cumpar uneori 1 jucator maxim 2 cu 60 de tokeni ... asta in ideea in care dau niste bani si uneori ii dau degeaba ... in fine..."
  R: Conturi masluite nu sunt...rahaturile alea care apar pe net cu cheat de tokeni si alte tampenii sunt inventii, nu exista asa ceva, decat niste baieti destepti care fac bani dp urma...hai sa nu spun prostilor, ci...NAIVILOR care cred asa ceva, te pune sa downloadezi nu stiu ce rahat si dupa aceea ca sa se activeze tre sa completezi un chestionar sau sa trimiti nu stiu ce sms si GATA...PROSTII, nu-s adevarate...RASPUNSUL este clar...cum u investesti si altii la randul lor investesc...mi s-a intamplat si mie sa pierd un jucator cu peste 50 de tokeni...(daca stiam imi luam unul direct de la IMPRESAR, si mult mai bun)
  3. "ajung pe posesie 60% pe meci si nu reusesc sa dau gol unei echipe cu mult sub nivelul meu "
  R: Am avut posesie 70% si am pierdut in fata unei echipe mult mai slabe ca a mea...TOTUL SE BAZEAZA PE STATISTICI si nu pe VALOARE....crede-ma ca am observat ca nimeni nu are un curs perfect cu o echipa oricat de buna ar fi ea...Oamenii care spun ca fotbalul este imprevizibil in zilele noastre si mai ales AICI la TOPELEVEN se inseala...NIMIC NUMAI ESTE IMPREVIZIBIL...Ai valoare esti bun, nu ai valoare pierzi(asta era in trecut si este si adevarat totodata)...ACUM este altfel...AI BANI SI PUTINA VALOARE ESTI BUN...NU AI BANI DAR AI VALOARE O SA PIERZI...
  4. "pierd acasa cu echipe categoric mai slabe din toate punctele de vedere ... de la tactic la nivelul jucatorilor"
  R: vezi pct.3
  5. "dau 50 tokeni pe un jucator... si el la statistica cu toate ca e cu o stea peste toti... primeste nota 5 nu da goluri, pase de gol cu toate ca e mijlocas si abilitate "deschizator de joc", nici nu apare in comentariile jocului ! BIG PROBLEM !!"
  R: Traiesc aceeasi anecdota...ideea este ca sunt informatii slabe si neadevarate la multi jucatori...de exemplu am jucator de 5 stele(la lvl meu 9) pe care am dat 43 tokeni unde am licitat grav (ca Atacantul asta am vazut ca da goluri pe banda rulanta), iar cand il bag in echipa il joc titular 7 meciuri...nu da un gol si nici macar nu-l pomeneste ca ar fi pe teren... in schimb atacantul care l-am avut inaintea lui luat doiar cu o zi in urma si la cote mai slabe ca ale ultimului luat cu 43 tokeni da goluri intr-una...deci explicatie este clara...cred ca informatiile despre ei nu sunt adevarate(unele)
  6. "primesc gol in minutele 86-90 foarte des, (asa am pierdut campionate)"
  R: Ai inscris vreodata in min 89-90??? daca da inseamna ca intelegi
  7. "Transferuri>Negocieri : primesc des oferte pe jucatori, eu de regula le antrenez o abilitate speciala, azi de exemplu am primit o oferta pe 1 atacat , pe o oferta de 130k + 5 tokeni, eu il vand doar la 150+8tokeni deoarece are la abiliatate speciala "marcator 1la1 37 puncte din 50, dar cel ce oferteaza nu vede asta si practic nu reusesc sa-l vand la suma asta !"
  R: Si cei de la TOP ELEVEN au spus ceva in legatura cu asta...au zis ca s-a rezolvat, intr-adevara era o problema ca multora li se parea un pret exagerat pt un jucator "simplu" in schimb el avea si o abilitate...cred ca este rezolvata problema asta

  "Astept pareri in legatura cu aceste probleme sa vedem cum le rezolvam pas cu pas.
  In concluzie ... cine nu s-a intalnit cu astfel de probleme nu e jucator ... parerea mea ![/QUOTE]"

  Sper ca ti-au fost ...nu de ajutor, ci mai degraba utile aceste idei...nu esti singurul si multe din ele probabil nu pot fi rezolvate fiindca nu se vrea...eu am ajuns sa ma cert cu ei pana si pe tokenurile care nu mi se dadea cu toate ca banii mii luau, am venit in apararea mea cu factura de la telefon, cu sms de confirmare si cu extras de cont sa le arat ca se inseala si ghici ce...NU MI S-AU RETURNAT NICI FONDURILE SI NICI TOKENII, cu toate dovezile aduse de mn, asa ca NOI suntem de vina ca investim, nu ei...La revedere!


 7. #7
  Super Moderator PricopGeorgeCătălin's Avatar
  Join Date
  Nov 2012
  Location
  Romania
  Posts
  12,897
  @crissis, e logic sa-ti mearga mai bine cand investesti 100+ decat cand investesti 20 de jetoane nu crezi?

  Cât despre licitatii nu sunt trucate, nu stiu de unde ati venit voi cu ideile astea, eu joc de peste 2 ani si n-am avut nici-o problema.

 8. #8
  Newbie
  Join Date
  Mar 2014
  Posts
  1
  cum fac sa vind clublul la alt manager ????

 9. #9
  Newbie
  Join Date
  Feb 2014
  Posts
  26
  Dar cine va pune fratilor sa bagati bani in joc???vreti in fiecare sezon sa castigati campionat cupa si ucl??stati un sezon strangeti bani token ,pachetee,vindeti jucatori de la academie si va pregatiti ptr noul sezon in care stiti ca puteti lupta pe 2 fronturi sau 3.e un joc nu o realitate si daia sunt probleme..si daca primesti gol pe final poate jucatorii tai nu au rezistenta,incearc sa joci mai defensiv in minutele alea ,sa poti tine de rezultat

 10. #10
  Super Moderator PricopGeorgeCătălin's Avatar
  Join Date
  Nov 2012
  Location
  Romania
  Posts
  12,897
  Quote Originally Posted by Cristi Dllk View Post
  cum fac sa vind clublul la alt manager ????
  Nu poti vinde clubul catre un alt manager.
  Learn how to play with us on www.topeleven.info and find out the best informations
  Orlova FC - onForum - LIKE Orlova FC - onYoutube - SUBSCRIBE Orlova FC - onFacebook

Page 1 of 2 12 LastLast