Locul 1 chiar daca am remizat 2-2 cu locul 4 :) locul 2 s-a incurcat si el spre surprinderea si norocul nostru :)
Printable View
Locul 1 chiar daca am remizat 2-2 cu locul 4 :) locul 2 s-a incurcat si el spre surprinderea si norocul nostru :)
Azi am meci decisiv pentru titlu cu locu 1 de care ma despart 4 puncte :( Sper sa inving si sa ma apropii la 1 singur punct! :)
Am pierdut azi ambele meciuri si Ucl si campionat si mai am sanse mici la titluri:|
Spre surprinderea mea chiar daca nu pot sa urmaresc meciurile mi le pregatesc de dimineata sau seara si pana acum am avut rezultate excelente in U.C.L. trecand de optimi cu 2 victorii 4-1 si 1-0 , acum in sferturi sunt aproepe calificat castigand acasa cu 3-0 , in semifinala ma asteapta meci greu , daca pierd ar fi al treilea sezon consecutiv cand termin pe locu 3 in UCL , ii bine si asa decat deloc :)
In campionat a mers excelent pana ieri cand am facut egat cu ala de pe locu 8 si azi cu ala de pe locu 7 .... cu esecurile astea m-am indepartat de lider la 6 puncte si de acum urmeaza 3-4 meciuri grele dupa care vreau sa ma mentin macar pe locu 3
Chiar daca nu am mai castigat campionatul de 4 sezoane as fi multumit daca mias pastra palmaresu in campoinat terminand pe cel putin locu 3
Victorie azi cu 2-0 in campionat
Maine am marele meci cu locul 1 sper sa castig
O zi perfecta
Am invins locul 1 si am intors infrangerea din tur mergand mai departe in UCL
Dupa 2-1 in tur am reusit sa intorc scorul si sa inving cu 2-0 reusind sa ma calific mai departe in liga.Iar in campionat am invins fostul loc 1 si i-am luat pozitia :)
Am ajuns mai departe, în semifinala Champions League.! :D
Inca o victorie in campionat si ma mentin pe primul loc la 2 pct de locul 2! :)
Am pierdut azi in campionat cu locul 11 si nu mai am sanse la titlu:|
Trist
Ieri castig cu locul 1 azi pierd cu 11
Azi am turul in semifinala ligii si un meci foarte greu in campionat!Sper sa ies victorios in ambele meciuri! :)
Victorie cu 7-1 in campionat
Asteptam semifinala Ligii de la ora 19:00
Cu un pas in finala Ucl dupa ce am invins cu 4-1 in deplasare:D
Salut,
In sfarsit sunt multumit si eu:)) am un golaveraj bun :)
Attachment 13757
Transferurile pentru sezonul urmator ar fi indicat sa le fac in pauza?
Da transferurile sa le faci de duminica 20 octombrie cand incepe deja noul sezon
O seara relativ buna 1-1 in liga si 3-0 in campionat unde ma mentin pe primul loc! :)
Nu am mai castigat in campionat de 5 etape ... :| nici nu mai sper la titlu , debea ma bat pentru locu 3 pe care vreau sa-l iau neaparat
In U.C.L. am castigat acasa cu 1-0 scor care ma surprins avand in vedere ca nu am urmarit meciu si adversaru e mai bun ca mine la calitate
Sper ca minunea sa se repete in retur , meci pe care il pot urmari , daca ajung in finala sunt sanse foarte mari sa cad cu adversaru din grupe ....
Victorie azi cu 2-1 in campionat
Am facut-o lata in campionat...am pierdut si am cazut pe 2 iar ultimele 3 meciuri sunt de cosmar! :( Sper sa revin si a iau locul care mi se cuvine! :)
In campionat ma mentin pe 2 si sper ca locul 1 sa sa incurce!Iar in U.C.L m-am calificat in finala si sper sa iau si liga si campionatul!
:cool:
In campionat am reusit sa ma detasez la 3 puncte de locu 4 , mai am maine un meci greu , dupaia am 2 meciuri usoare , cam 80% mi-am indeplinit obiectivu final ( sa ies in primele 3 locuri )
In U.C.L. Am reusit sa bat iar cu acelasi scor din tur 1-0 si m-am calificat in finala unde voi intalni un adversar imposibil ... are aproape 7 puncte calitate mai mare ca mine ...
Am reusit sa ne calificam in finala chiar si cu rezervele o victorie lejera cu 3-0
Aveam 5 jucatori pasibili de suspendare:))
Am reusit o super calificare in liga dupa 1-1 in tur am invins cu 5-0 in retur iar in campionat primul loc s-a incurcat si sper sa bat si sa trec pe 1 :cool:
Attachment 13863
Final de sezon...eliminat din cupa si maine seara finala CL :) wish me luck baby :D
Victorie fara emotii in campionat si cu 2 meciuri inainte de final am 1 pct avantaj si sper sa fie de ajuns pt a lua al 11-lea titlu! :)
Am batut azi locu 2 din campionat si am sanse mari sa ies pe locu 2 la sfarsitu sezonului pentru a 3-a oara consecutiv ....
In U.C.L. nu stiu ce sa zic , nu stiu ce sanse am contra aluia , are vre-o 7 puncte calitate fata de mine , macar sper sa ajung la meci maine ...
Azi am finala in U.C.L si un meci greu in campionat si sper sa termin cu bine si ziua asta cu un nou titlu in vistieria clubului :cool:
Nume echipa: SCM Roman (echipa principala)
Sezon: lvl 7
Pozitie: 2
Descriere sezon: Sezon greu, cu echipe echilibrate in calitate. Inceputul a fost ok, pe la mijlocul sezonului am scazut undeva pe locul 7-8. E drept nu prea am urmarit meciurile, dar pe finalul campionatului am inceput sa inving si sa urc incet incet in clasament. Maine in ultima etapa, voi avea cel mai greu meci din a doua jumatate a sezonului, cu ocupanta primului loc Marius Florin FC (echipa 4-4-2) calitate 48.3 spre deosebire de mine care am 47.5. Astept meciul dintre ocupanta locului 4 momentan Aniya FC, daca va invinge va urca pe locul 2 iar eu voi cobori pe locul 3. Daca maine voi invinge, iar adversarele se vor impiedica, poate voi lua locul 2. In cel mai rau caz, voi cadea pe locul 4, ceea ce e bine. Am un record negativ privind ultimele sezoane. Am ocupat locurile 5-7 mai mereu.
Poza campionat clasament:
http://i.imgur.com/BvVpvOK.jpg
Nume echipa: HCM Roman (echipa secundara)
Sezon: lvl 3
Pozitie: 1
Descriere sezon: Sezon neasteptat de bun pentru echipa, ce e drept, nici nu prea am avut adversari, foarte multi roboti si doar cativa playeri activi. Am avut doar o infrangere, de la ocupanta locului 6 actual Huong FC (formatie 4-4-2), nu am putut fi la meci, iar asta a contat mult. Sfarsitul sezonului a fost unul relaxant, aveam marja de puncte linistitoare. Si, pentru a III-a oara echipa ocupa locul 1 in campionat.
http://i.imgur.com/Qxztaa4.jpg
Nume echipa: CSM Kalima (echipa sotiei, ce o manageriez tot eu)
Sezon: lvl 6
Pozitie: 3
Descriere sezon: Sezon fantastic pentru echipa, chiar nesperat de bine. Cu un numar mic de jucatori, lipsa de fonduri (circa 2 milioane tot sezonul), cu tratamente, stimulente de moral, pachete de odihna aproape inexistente si cu jucatori calitatea 1 sau 2 (si cativa de 4-5) a reusit imposibilul de a se clasa pe locul III in liga. Desigur, nu putea avea pretentii la locul I, adversarele de pe primele 2 locuri au jucatori calitate 4-5-6 echiar, desi a reusit sa bata o data echipa de pe locul II.
http://i.imgur.com/8HRfygq.jpg
Nume echipa: The1AboveAll (echipa a III-a)
Sezon: lvl 5
Pozitie: 5
Descriere sezon: Sezon dezamagitor pentru mine, desi am reusit sa inving echipele din frunte am pierdut rusinos cu celelalte echipe din partea de jos a clasamentului. Mi-au lipsit pachetele de odihna, etc. Echipa a fost mai mereu pe rosu/galben la conditie si moral. Vorba aia: tot ce incepe bine, se termina prost. Incerc sa inving maine si poate voi mai urca 1-2 locuri in clasament. Asta e.
http://i.imgur.com/bsYL4My.jpg
Felicitari! Tine-o tot asa:D
Mulțumesc, Aniya FC a luat bătaie, deci am rămas pe locul 2.
O întrebare, modul în care am pus eu jucătorii îmi va oferi vreo șansă să înving o echipă 4-4-2 calitativ mai bună ca mine?
Imagine:
http://i.imgur.com/T68mYrW.jpg
Asta iti va putea raspunde un manager care schimba sistemul des , eu joc de 19 sezoane si folosesc un singur sistem 4-3-3
Cadou de ziua mea! Al 11-lea trofeu al Ligii:D
http://i44.tinypic.com/2aj6d8o.png
Felicitări!
A mers tactica aplicata.
http://i.imgur.com/hcVnEkh.jpg
Am terminatul sezonul pe locul 2 cu SCM Roman (echipa principala)
Un sezon foarte bun pentru mine, desi am tremurat serios pentru castigarea campionatului. Nu pot sa fiu decat foarte multumit cu titlul de campioana, castigarea Ligii Campionilor, precum si calificarea in optimile de finala ale cupei. A fost un sezon in care am suferit doar 4 infrangeri, 3 in campionat si una in cupa. In Liga am mers ceas, 13 victorii din 13. :)
Echipele din finala Ligii Campionilor:
Attachment 13976
In campionat am termninat pe pozitia a 3-a ...
In Champions League am luat bataie in finala :(( chiar daca am zis ca echipa adversa e mult mai buna am controlat meciu cam tot timpu , a avut noroc ca mia dat 2 goluri in primele 17 minute , unu din ele in minutu 1 .... Scor final 2-1 ... Asta e ....